Coach - Linda van den Bos

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet kan ik je stap voor stap ondersteunen in jouw reis.

 

Eerst iets over mijzelf! Ik werk al jaren als adviseur binnen de overheid. Ik geniet ervan om tijdens bijeenkomsten mensen te helpen hun doel te bereiken. Ik merkte alleen dat ik een laag mistte in mijn werk.

Misschien wel omdat in mijn privéleven de laatste jaren veel is gebeurd. Levensgebeurtenissen die je uit balans brengen maar ook een nieuwe kijk op het leven geven. Ik heb een dochter met een ernstig meervoudig beperking. Zij heeft mij laten zien hoe het is om puur bewust te zijn. Te leven in het nu. Stap voor stap de wereld te ontdekken. Moeilijke momenten en dan blijven ademen en een nieuw pad kiezen. Dat is wat ik ook in de Mindful Run- Methode terug vind.

 


 

Ik ervaar nu als Wandelcoach dat ik vaardigheden en plezier uit mijn werk kan combineren met mooie technieken om mensen te helpen krachtig in het leven te staan. 

 

Door deze methode ga je terug naar je eigen kern. En dat in maar 6 weken tijd. Het voelt voor mij goed om op deze manier te coachen. Coachen vanuit het hart met technieken die zich vanuit de wetenschap al hebben bewezen. Vooral omdat het jou brengt wat je op dit moment in je leven nodig hebt. Na het coachingstraject weet je wat jij te doen hebt en hoe je dit kunt realiseren. Het enige wat je nodig hebt is dat iemand je meeneemt en inzicht geeft. Daar help ik jou graag bij.

 


Kennis en ervaring

  • Wandelcoach volgens de MR-Methode
  • Levenservaring, leren omgaan met moeilijke periodes in je leven
  • Facilitator 

Specialisaties

  • Omgaan met veranderingen in je leven, leren loslaten
  • Omgaan met en acceptatie van moeilijke levensgebeurtenissen
  • Goed voor jezelf zorgen
  • Mantelzorgen.

"Wacht niet tot de storm voorbij is, leer dansen in de regen”


Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen.

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten. 

 

Het tarief is 75 euro per uur excl. 21 % BTW. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 900 euro excl. 21 % BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. 

 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in Veldhoven, nabij Eindhoven.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar lindavandenbos79@gmail.com of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.