Coach - Steffi Katzel

Welkom op mijn pagina, leuk om jou hier te mogen begroeten!

 

Ben je op zoek naar een manier om dichter bij jezelf te komen, in een informele setting en zonder de fysieke kaders/muren van een praktijkruimte? Ik stel mezelf hierbij graag aan je voor, en zie ernaar uit om je vervolgens misschien ook persoonlijk te mogen ontmoeten.

 

 


 

Al mijn hele leven vind ik het belangrijk om mijn steentje aan een mooiere en betere wereld bij te kunnen dragen, waarbij iedereen zoveel mogelijk in haar of zijn eigen (liefdevolle) kracht kan staan. Vroeger werd ik ook wel eens semi gekscherend ‘de wereldverbeteraar’ genoemd. Deze ‘titel’ was enerzijds een kracht, anderzijds ook een valkuil. Regelmatig in mijn valkuil stappen, heeft me echter ook veel moois opgeleverd. Om mijn kracht steeds meer en bewuster te kunnen gaan voelen, ben ik in 2019 intensief met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling aan de slag gegaan, waar ik met plezier nog steeds dagelijks mee bezig ben én blijf. Dit heeft ertoe geleid dat ik eind 2021 mijn praktijk EnergetiQ body & mind heb geopend, voor een energieker en meer ontspannen leven.

 

 

Vanuit mijn praktijk bied ik onder andere wandelcoaching volgens de MR-methode aan. Een mooie methode met technieken die je kunnen helpen om meer in balans te komen en blijven. Het ondersteunt je in bewustwording, om je eigen weg te gaan ‘bewandelen’, blokkerende patronen te veranderen en emoties te integreren, waardoor er weer ruimte ontstaat en nieuwe energie gaat stromen. Dit alles lekker in de buitenlucht, waar je enerzijds tot rust en anderzijds (letterlijk en figuurlijk) in beweging komt. We wandelen en praten niet alleen, maar doen vooral ook veel praktische ervaringsoefeningen. Door het coachingstraject kom je weer dichter bij jezelf en ontdek je wat jij te doen hebt en hoe je dit kunt realiseren. Een mooie ontdekkingsreis van je hoofd naar je hart!

 

Naast wandelcoaching kunnen mensen bij mij terecht voor een Body Mind Release traject en klachtgerichte of ontspanningsmassages. Ik ben ontzettend dankbaar om via mijn praktijk mijn steentje aan een mooiere en betere wereld, een energieker en meer ontspannen leven van mijn medemens te kunnen bijdragen.

 

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 


Kennis en ervaring

 • Wandelcoach volgens de MR-Methode;
 • Body Mind Release therapeut/master;
 • Masseur (diverse technieken);
 • Levenservaring, omgaan met en managen van (eigen) energie en balans.

Specialisaties

 • Spanning (zowel lichamelijk als mentaal)
 • Stress
 • Vermoeidheid
 • Emotionele afhankelijkheid
 • Burn-out
 • Angsten
 • Somberheid
 • Depressie
 • Omgaan met veranderingen in het leven, accepteren, leren loslaten
 • Mindfulness en mediatie
 • Goed voor jezelf zorgen
 • Persoonlijke en spirituele ontwikkeling

"De verandering die je zoekt, zit al in jezelf."

 

Steffi Katzel


Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen. Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan 5 weken achter elkaar en een evaluatieafspraak na minimaal een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is nodig om goed bij je kern te kunnen komen. Blijkt dat je meerdere sessies nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 5+1 afspraken. 

 

Mijn uurtarief als coach voor particulieren is 80 Euro incl. 21% BTW. 

Voor een wandelcoaching traject van 6 x 2 uur reken ik 950 Euro incl. 21% BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. Mocht je een uitkering via het UWV ontvangen, dan zijn er vaak ook mogelijkheden voor vergoeding vanuit het gereserveerde budget om mensen terug in het arbeidsproces te helpen. Soms zijn er ook vergoedingsmogelijkheden via een persoonsgebonden budget of de zorgverzekering (sommige verzekeraars bieden een aparte vergoeding voor coaching). Informeer dus zéker bij je werkgever, uitkeringsinstantie of zorgverzekering welke mogelijkheden er zijn!

 

Voor zakelijke klanten, zoals ondernemers/ZZP’ers, of indien de werkgever het volledige traject betaalt, gelden de genoemde bedragen excl. 21% BTW.

 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in en rondom Riethoven, omgeving Eindhoven.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar steffi.energetiq@gmail.com, neem telefonisch contact op via: 06-52383849 of druk op onderstaande knop om naar mijn Facebook pagina te gaan.

Ik neem altijd eerst telefonisch contact op om je vraag te bespreken. Vergeet dus vooral niet je telefoonnummer te vermelden. Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd gratis.