Coach - Esther Kruijning

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet kan ik je ondersteunen in jouw reis.

 

Eerst iets over mijzelf! Ik ben Esther Kruijning, woon in Baarn en ik ben bloemstylist en Wandelcoach. Voor mij het beste van 2 werelden.

 

Waarom Wandelcoach? Ik word erg blij van buiten zijn, bewegen, verbinden en iets kunnen betekenen voor een ander. Zelf bloei ik enorm op van de natuur, het groen de wind etc. Het brengt me keer op keer rust, ruimte en nieuwe inzichten. Ten tijden van nare periodes heeft het me altijd veel gebracht.

 

Hoe fijn dat ik nu als Wandelcoach jou mag begeleiden op jouw weg.....

 


 

Ik help je graag om meer rust in je hoofd te krijgen, zodat je energie en plezier weer kunnen gaan stromen. Door buiten te bewegen creëer je ruimte en bewustzijn, van je omgeving en jezelf, zodat je stil kan staan bij je gevoel. Het geeft nieuwe inzichten over jezelf en je situatie en je leert stappen te zetten om veranderingen aan te brengen. De natuur brengt een vrijer gevoel en ontspanning en verbetert het cognitief functioneren.

 

Daarbij kan ik je leren lichter te leven en je handvatten geven om anders met emoties en stress situaties om te gaan. Niet je emoties verdringen maar er juist naar kijken en ontdekken wat de echte oorzaak is. Beweging krijgen in een vastgelopen situatie. Van het hoofd naar het hart, van denken naar voelen in het hier en nu middels een nuchtere, concrete , doeltreffende aanpak.

 

Het is jouw traject ik ben alleen jouw begeleider, iemand die je meeneemt en inzicht geeft. Samen gaan wij de eerste stappen zetten maar je gaat zelf jouw pad bewandelen.

 

 

Tijdens een Wandelcoach traject werken we stap voor stap aan jouw mentale en emotionele herstel. Wat heb jij nodig om je weer goed te voelen?

 

Wandelcoaching volgens de MR methode is een krachtige combinatie van buiten bewegen & persoonlijk herstel en groei. Je gaat gedurende 6 sessies beter aanvoelen waar je grenzen liggen, loslaten en vertrouwen. Bewust worden van je lichaam en onderliggende emoties, weer verbinding te krijgen met jezelf, je eigen kracht.

 

Ik help je graag om fysiek en mentaal in beweging te komen. We wandelen en praten niet alleen, maar doen ook oefeningen waar je zelf ook mee aan de slag kunt. Daarbij kun je denken aan een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en NLP. Helemaal niet zweverig maar erg praktisch, een krachtige en effectieve combinatie.

 

Je zult al snel de voordelen van Wandelcoaching ervaren. Het enige wat je nodig hebt is dat iemand je meeneemt en inzicht geeft, daar help ik jou bij. Ik vind het belangrijk dat we een klik hebben, zodat we open en eerlijk kunnen zijn op basis van vertrouwen.

 


Kennis en ervaring

 • Wandelcoach volgens de Mindful Run methode
 • Vertrouwenspersoon
 • Coachen en motiveren sales team
 • Omgaan met tegenslagen
 • Mindfulness, meditatie en ademhalen

Specialisaties

 • Wegnemen van blokkades
 • Omgaan met veranderingen in het leven, accepteren en leren loslaten
 • Omgaan met stress
 • Bewustwording van je eigen emoties 
 • Grenzen stellen
 • Lifestyle en beweging

 

"Grote veranderingen beginnen met kleine stapjes "

 


Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen.

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten. 

 

Het tarief is 60 euro per uur excl. 21 % BTW. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 720 euro excl. 21 % BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. 

 


Locatie

Het wandelgebied is Baarn e.o. We wandelen onder bijna alle weersomstandigheden. Als de natuur een beetje weerstand geeft, dan krijg je het idee dat je iets overwonnen hebt als je het slechte weer trotseert.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@freeyourmind-wandelcoaching.nl of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.