Coach - Paulien Kruiper

Welkom op mijn pagina! Ik wandel graag een stukje met je op!

 

Wie is Paulien? 

Mijn naam is Paulien Kruiper en ik ben wandelcoach en diëtist. Het allerliefst ben ik buiten en ik ben dan ook iedere keer weer blij dat ik daar mag werken met mijn cliënten! Maar dat is niet altijd zo geweest. Ik heb een aardige zoektocht gehad om erachter te komen wat ik het liefste doe én om mezelf toe te staan dat daadwerkelijk te gaan doen!


 

Als introvert persoon was ik van jongs af aan sterk gericht op de ander, in plaats van op mezelf te vertrouwen. Dit leverde me de nodige stress op en onzekerheid. Wie was ik en wat past bij mij? Ik ontdekte door mindfulness en meditatie hoe vol mijn hoofd kan zijn en leerde dat dat oké is... Door naar buiten te gaan en te gaan wandelen, hardlopen, tuinieren of gewoon mijmeren kwam ik meer bij mezelf en ontdekte ik welk pad ik wil bewandelen. Ik realiseerde me dat ik met mijn introvertheid de ander juist kan helpen, als wandelcoach en als diëtist. Ik ben rustig, ik luister en observeer en doorzie zo snel wat er speelt bij iemand. Dus nu ik coach ben, is de cirkel rond voor mij! 

 

 

(Hoe) kan ik jou helpen? 

Loop je vast in je eigen gedachten, ervaar je veel stress of heb je een burn-out? Heeft dit misschien ook een effect op je eetpatroon of is dat mogelijk een van de oorzaken? Dan ben ik er voor jou. 

Ik coach jou op basis van de Mindful Run methode. Al naar gelang jouw vraag en behoefte zet ik mijn kennis over voeding, leefstijl en/of eetgedrag hierbij ook in. Wat ik vaak terugzie in coachtrajecten, is dat cliënten (te)veel van zichzelf vragen en zich schuldig voelen over van alles wat ze niet goed doen in hun ogen. Ik probeer je met mildheid naar jezelf te laten kijken. In de natuur zijn en de stilte ervaren zijn belangrijke elementen in mijn manier van coaching om jou tot inzichten te laten komen.

 

In de coaching ga je terug naar je eigen kern. Alle lagen die je niet meer nodig hebt pel je af, waardoor je weer tot bloei kunt komen. En dat in maar 6 weken tijd. Het voelt voor mij goed om op deze manier te mogen coachen. Na het coachingstraject weet je wat jij nu te doen hebt en hoe je dit kunt realiseren. Het enige wat je nodig hebt is dat iemand je meeneemt en inzicht geeft.

Mogen zijn wie je bent en van daar uit gaan leven, dat gun ik jou ook en daar help ik je graag bij!

 


Kennis en ervaring

 • Wandelcoach volgens de MR-methode
 • Diëtist
 • Leefstijlcoach
 • Levenservaring, je eigen weg vinden
 • Opleider van andere diëtisten om buiten te coachen
 • Wandelcoachopleiding De Buitenpsychologen

Specialisaties

 • Leefstijl
 • Stress, burnout
 • Verandering van eetpatroon én eetgedrag
 • Goed voor jezelf zorgen
 • Je eigen keuzes maken
 • Mindfulness, meditatie, stiltecoaching
 • Heilzame werking van de natuur.

"Zoek de stilte op en vind jezelf.”

 

Paulien Kruiper


Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen. Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan 5 weken achter elkaar en één terugkomdag na ongeveer een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 afspraken. 

 

Het tarief is 75 euro per uur excl. 21 % BTW. Dit betekent dat de kosten voor een traject van 6 x 2 uur 900 euro zijn excl. 21 % BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen.

 


Locatie

We wandelen in de regio zuidoost-Friesland op een locatie die voor ons beiden goed te bereiken is. Waar dat is, bepalen we samen. Oranjewoud, De Deelen, de natuur rond Beetsterzwaag, of een plek die jouw favoriet is, het kan allemaal. 


Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@paulienkruiper.nl of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Ik neem altijd eerst telefonisch contact met je op om je vraag te bespreken in een kennismakingsgesprek. Vergeet dus vooral niet je telefoonnummer te vermelden.