Coach - Elza Nijenhuis

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Zit jij in de overgang of in de menopauze? Dan zou ik jou graag willen ondersteunen!

 

Want ik weet hoe het voelt om tijdens deze periode lichamelijk en geestelijk uit balans te zijn. Zelf heb ik ongeveer 6 jaar in de overgang gezeten met de bekende overgangsymptomen zoals opvliegers, nachtelijk zweten, slaapproblemen en stemmingswisselingen. Hiermee had ik dagelijks te dealen. Uiteindelijk raakte ik in een burn out. Door dit alles kwam ik  in aanraking met mindfulness, wat ik nu dagelijks toepas om in balans te blijven. Wandelen in de natuur gaf mij rust. Het heeft mij gebracht waar ik nu sta. Dit gun ik jou ook!

 


 

Dat allemaal volgens de MR-Methode. Want deze techniek helpt je om de overgang aan te kunnen. Het heeft mij geholpen om krachtig in het leven te staan en goed voor mijzelf te zorgen. Ook als er ups en downs in mijn leven zijn, kan ik het beter accepteren. Om inzicht te krijgen in de antwoorden die diep in je zitten. Antwoorden die je op dat moment nodig hebt in je leven. Ik wil je helpen om tot inzicht te komen, wat er naast de overgang, nog meer bij komt kijken.

 


Kennis en ervaring

Kennis en ervaring heb ik gedaan door moeder, bonus(stief)moeder te worden, loopbaanontwikkeling waaronder een carrièreswitch gemaakt, beide ouders verloren, mijn roots verlaten om voor liefde naar de andere kant van land te verhuizen, overgangsperiode meegemaakt.

 • Wandelcoach volgens de MR-Methode;
 • Werkcoach jongeren
 • Lifecoach
 • Ervaringsdeskundige overgang, verlies&rouw, dyslectie/discalculie, samengesteld gezin, verandering loopbaan
 • Levenservaring, leren omgaan met moeilijke periodes in je leven.

Specialisaties

 • Overgang
 • Burn-out
 • Stress
 • Rouwverwerking
 • Leven in samengesteld gezin
 • Omgaan met veranderingen in je leven
 • Omgaan met en acceptatie van moeilijke levensgebeurtenissen
 • Ademhaling

‘Als er iets niet goed voor je is, mag je ermee stoppen. Het is soms heel belangrijk om stil te staan, na te denken en nieuwe keuzes te maken’


Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen.

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten. 

 

Het tarief is 75 euro per uur excl. 21 % BTW. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 900 euro excl. 21 % BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. 

 


Locatie

In de regio's Steenwijkerland, Weststellingwerf en Westerveld ben ik actief. Zoals gebieden Weerribben - Wieden, de Woldberg, De Eese, Holtingerveld en Lindevallei hebben uitstekende wandelmogelijkheden.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@deopvlieger.nl of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

 

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.