Coach - Suzanne Mulder

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Ik help je graag verder om meer rust en balans in je leven te krijgen. Een leven zonder stress en met rust in je hoofd.

 

Eerst iets over mijzelf! 

Al van jongs af aan weet ik hoe het is om anders te zijn dan anderen en heb ik op jonge leeftijd ervaren hoe hard het leven kan zijn en hoe kwetsbaar je kunt zijn. Gaandeweg heb ik daar mee om leren gaan door mijzelf aan te passen aan de wereld en alles diep weg te stoppen.

 

Ik was altijd al een bezig bij, druk met van alles en nog wat. Stil zitten kon ik niet. Ontspannen? Dat kwam niet voor in mijn woordenboek. Ik stond altijd aan en nam te veel op hooi op de 10 vorken die ik bij me droeg. Tot een aantal jaar geleden mijn lichaam op de rem trapte en ik nauwelijks nog kon lopen. 

Oorzaak… stress! Ik moest meer gaan ontspannen, maar ik had geen idee hoe.


 

Na een aantal maanden ben ik hulp gaan zoeken en wat ik bleek… Ik ben Hoog Sensitief (HSP en had last van onverwerkte trauma’s, die het mij onbewust heel moeilijk maakten). Door middel van EMDR en hypnotherapie ben ik hier vanaf gekomen. Door dit hele proces ben ik gaan nadenken wat écht bij mij past in combinatie met mijn ervaringen in het leven.

 

Ik ben een persoon ben die graag mensen wil helpen en ik weet hoe het is om te struggelen met HSP zijn, het leven, met jezelf en (werk)druk. Ik ben dan ook op zoek gegaan naar iets wat écht bij mij past om iemand te kunnen helpen. Uiteindelijk kwam ik de opleiding tot HSP Coach en de opleiding tot Mindful Wandelcoach tegen. 

 

Dit was het! De perfecte combi voor mij, de ontbrekende stukjes! Bij verschillende bedrijven heb ik mensen gecoacht en getraind om mensen beter in hun werk te laten worden. Hartstikke leuk, maar écht bij mij passen deed het niet. Ik wil juist iets kunnen betekenen voor een persoon zelf. De persoon die net zo struggelt als ik heb gedaan, de persoon die onzeker is over zich zelf, de persoon die maar ‘ja’ zegt en zichzelf daardoor compleet voorbij wandelt, de persoon die zwaar gestrest op het het werk zit, de persoon die het allemaal even niet meer weet.

 

JOU wil ik helpen! Al wandelend ga ik jou coachen zodat jij weer lekker in je vel gaat zitten,  zodat jij de kracht in jezelf (terug) vind en je echt leert ontspannen. Dit doe ik volgens de Mindful Run-methode.

In deze methode zitten technieken die ik zelf dagelijks toepas om in balans te blijven. De technieken uit de methode hebben mij enorm geholpen om weer krachtig in het leven te staan en goed voor mijzelf te zorgen. Hierdoor accepteer ik het leven beter zoals het is (met zijn ups en downs) en kan ik ontzettend goed ontspannen op de momenten waarbij ik eerder in de stress schoot. 

 


Kennis en ervaring

  • Wandelcoach volgens de MR-Methode
  • HSP-Coach
  • Levenservaring, leren omgaan met moeilijke periodes in je leven.

 


Specialisaties

  • HSP 
  • Stress 
  • Omgaan met veranderingen in je leven, leren loslaten 
  • Omgaan met en acceptatie van moeilijke levensgebeurtenissen 

'Volg je hart en wees niet bang jezelf te zijn'


Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen.

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten. 

 

Het tarief is € 75,- per uur incl. 21% BTW. 

Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van € 900,- incl. 21% BTW. 

In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. Veel werkgevers vergoeden coaching voor medewerkers via een ontwikkel- of opleidingsbudget.

 

Vanaf 20 km vraag ik een kilometervergoeding van € 0,21 per kilometer. 

 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in Nunspeet en omgeving (Elspeet, Ermelo, Epe, ‘t Harde). 

 

De startlocatie is in overleg en kan variëren. 


Aanmelden

Stuur een e-mail naar deopenluchtcoach@gmail.com of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.