Coach - Kim Jurgens

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet kan ik je ondersteunen in jouw reis.

 

Eerst iets over mijzelf! Ik heb ruim 20 jaar gewerkt in de zorg met moeilijk opvoedbare systemen. Ondertussen heb ik vele jaren mediatie trainingen gedaan. Ik heb me behoorlijk verdiept in het spirituele leven, op verschillende manieren. Hierdoor ben ik zelf door vele processen gegaan. Daarbij ben ik ook een opleiding als yogadocente gaan doen.

 

Inmiddels ben ik psychosociaal therapeut en ben ik afgestudeerd in de richting therapie, gecombineerd met beweging. Hierin heb ik de Mindful Run en de Mindful Walk als onderdeel meegenomen in mijn scriptie. Met veel passie voor mijn vak, ben ik graag Mindful Run en Mindful Walk Coach en ondersteun ik graag mensen met hun mooie reis.

 


 

In deze methode zitten technieken die ik zelf dagelijks toepas om in balans te blijven. Het leven is een aaneenschakeling van processen het grootste gedeelte gebeurt onbewust. Alles heeft invloed op elkaar, van emoties naar gedachten en gedrag en uiteraard andersom. 

 

Door deze methode ga je terug naar je eigen kern. Alle lagen die je niet meer nodig hebt pel je af, waardoor je weer mooi tot bloei kunt komen. En dat in maar 6 weken tijd. Het voelt voor mij zo goed om op deze manier te mogen coachen. Coachen vanuit het hart met technieken die zich vanuit de wetenschap al hebben bewezen, is het mooiste wat er is. Vooral omdat het jou brengt wat je op dit moment in je leven nodig hebt. Na het coachingstraject weet je wat jij te doen hebt en hoe je dit kunt realiseren. Het enige wat je nodig hebt is dat iemand je meeneemt en inzicht geeft. Daar help ik jou bij.

 


Kennis en ervaring

 • Ontwikkelaar van bewegingstherapie binnen psychodynamische therapie
 • Meditatie en Yoga, boeddhistische helende yoga. Kennis van boeddhisme  
 • Veel ervaring met moeilijk verstaanbaar gedrag. Gedrag is de uiting die we zien van innerlijke processen. Helaas geven we deze vaak nog te veel waarde (hechtingstoornis, autisme, agressie regulatie, lvb, verslaving, misbruik)
 • Yoga, bokscoaching
 • Zingeving, spiritualiteit, veerkracht, communicatie
 • Levenservaring, leren omgaan met moeilijke periodes in je leven.

Specialisaties

 • Burn-out
 • Stress
 • Omgaan met veranderingen in je leven, leren loslaten
 • Omgaan met en acceptatie van moeilijke levensgebeurtenissen
 • Ademhalingscoach
 • Mindfulness, yoga en mediatie
 • Goed voor jezelf zorgen
 • Spirituele ontwikkeling
 • Therapie.

“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”

“Don’t believe everything you think”

“Love is the bridge between you and everything” 

 

Kim Jurgens


Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen.

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten. 

 

Het tarief is 75 euro per uur excl. 21 % BTW. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 900 euro excl. 21 % BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen.  

 

Omdat ik naast coach HBO geschoold therapeut ben, en naast de coaching de trajecten op een therapeutische basis aanbiedt, kan ik verschillende trajecten aanbieden en word ik afhankelijk van welke zorgverzekering je hebt aanvullend vergoed.

  


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats Twente, Oldenzaal, Tankenberg en omgeving Hulsbeek.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@dewaterval.com of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.