Coach - Sylvia Scholten

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet kan ik je ondersteunen in jouw reis.

 

Ik, Sylvia, had altijd al een diepe liefde voor de natuur, maar mijn dagen in de financiële wereld boden me vooral comfort en zekerheid. Toch voelde ik elke ochtend op kantoor dat er iets ontbrak in mijn leven. Ik staarde uit het raam en verlangde naar de vrije lucht en de bomen. Misschien was het tijd voor wat verandering, dacht ik.

 

Toen mijn ouders overleden, besefte ik dat het leven niet maakbaar is, maar wel stuurbaar. Ik besloot diverse opleidingen te volgen, waaronder die tot Wandelcoach. Ik ontdekte dat ik mijn passie voor de natuur kon combineren met mijn verlangen om anderen te helpen. Ik begon te dromen van het begeleiden van mensen naar hun eigen pad. 

 


 

"In het schilderachtige Schollebos waar de natuur fluistert en de bomen verhalen vertellen, kun je Sylvia vinden. Ze is meer dan alleen een Wandelcoach; ze is een zielsverkenner, een luisteraar, met een passie voor bewegen.''

 

Vandaag de dag gebruikt Sylvia haar intuïtie als haar kompas. Ze luistert met nieuwsgierigheid, stelt vragen die de ziel raken en brengt een glimlach met haar mee. Haar energie is als een verkwikkende wandeling in de natuur, waar de antwoorden vaak te vinden zijn in de stilte tussen de gesprekken.

 

 

De Mindful Run Wandelcoaching volgt de Mindful Run methode. We gaan op een frisse en effectieve manier te werk. We stappen niet alleen, we praten niet alleen; we pakken het anders aan. Door praktische ervaringsoefeningen brengen we de coachees weer in contact met zichzelf.

 

Wat ons onderscheidt, is de mix van Wandelen en coachen, of het nu in de drukke stad is of in de rustgevende natuur. En het mooie is, alle technieken passen perfect in je dagelijkse levensstijl.

 

Tijdens dit proces helpen we de coachee om met uitdagingen om te gaan, zodat de levensenergie weer gaat stromen. Hierdoor krijgen ze de kracht om zowel letterlijk als figuurlijk in beweging te komen. In ons 6 weeks programma maak je kennis met de Mindful Run® coachingsmethode. Veel technieken en handvatten om direct in de praktijk te brengen.

 

Onze methode draait om bewegen, ademhalen, mindfulness en NLP.

 


Kennis en ervaring

"Met trots presenteer ik mijn achtergrond en ervaring'':

 • Wandelcoach volgens de MR-Methode;
 • Mindful Run/Walk instructeur volgens de Mindful Run Methode;
 • PowerWalk Club trainer;
 • Levenservaring, geleerd om te gaan met moeilijke periodes in het leven. 

''Ik ben hier om mijn expertise en levenservaring te delen, en om je te begeleiden op jouw reis naar welzijn en persoonlijke groei."


Specialisaties

 • Omgaan met veranderingen in je leven;
 • Omgaan met en acceptatie van moeilijke levensgebeurtenissen;
 • Ademhalingscoach;
 • Aandacht en meditatie technieken;
 • Goed voor jezelf zorgen;
 • Burn-out;
 • Stress;
 • Persoonlijke spirituele groei.

"Word de beste versie van jezelf."

 

Sylvia Scholten 


Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen.

 

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten. 

 

Het tarief is 75 euro per uur excl. 21 % BTW. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 900 euro excl.

21 % BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. 

 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in Capelle a/d IJssel Schollebos  en/of in overleg.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar mindful@sylviascholten.nl of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.