Coach - Liek Deelen

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet gaan we samen jou pad bewandelen.

 

Even voorstellen, ik ben Liek Deelen en wil jou helpen om je doelen te bereiken en je leven in balans te brengen. Mijn eigen leven heeft vele pieken en dalen gekend. Deze ervaringen hebben mij geïnspireerd om anderen te begeleiden.

Na jarenlang te hebben gewerkt als ondernemer in de horeca- en recreatiebranche en daarnaast als vrijwilliger bij de brandweer, besloot ik een nieuwe weg in te slaan.

 

Mijn leven veranderde drastisch na een scheiding. 

Ik ben toen alleen verder gegaan met het bedrijf en was daarnaast nog moeder van twee kleine kinderen. De stress maar ook de wilskracht in deze periode leerde me hoe essentieel het is om op tijd rust te vinden en te genieten van de kleine dingen in het leven.

 


 

Ik besloot mijn bedrijf te verkopen en een frisse start te maken aan de andere kant van Brabant. Het duurde drie jaar voordat ik de rust vond die ik nodig had, en ik besefte wat stress en constant doorgaan met me hadden gedaan. Deze inzichten brachten me bij het coachen van mensen, omdat ik anderen wilde helpen dezelfde rust en balans te vinden die ik had gevonden, maar ook om antwoorden te vinden op hun vragen, angsten en om beperkende gedachten te doorbreken.

 

Bij Coaching De Losse Veter bied ik unieke vormen van coaching aan: wandel-coaching en paarden-coaching. Wandel-coaching helpt je om je gedachten te ordenen en dichter bij jezelf te komen. Samen wandelen we door mooie bossen of over open vlaktes, weg van de drukte en prikkels van het dagelijks leven. Dit haalt je lichaam uit de constante staat van paraatheid en brengt je in de parasympatische toestand, die verantwoordelijk is voor herstel, rust en opbouw. Hierdoor dalen je hartslag en bloeddruk, en krijgen je spieren en organen de zuurstof die ze nodig hebben. Stress vermindert en er ontstaat ruimte voor nieuwe ideeën en oplossingen.

 

Paarden-coaching biedt een unieke ervaring waarbij je op een diepgaande manier contact maakt met je emoties en doelen. Paarden zijn zeer intuïtieve dieren die je gedrag en emoties direct spiegelen. Dit maakt paarden-coaching een krachtig middel om inzicht te krijgen in jezelf en je patronen, en om op een authentieke manier veranderingen door te voeren.

 

Mijn aanpak is gebaseerd op een luisterend oor, een positieve houding en een vleugje humor. Ik help jou niet alleen om je doelen te bereiken en te leren genieten van de kleine dingen in het leven, maar ook om antwoorden te vinden op vragen die je bezighouden en angsten en beperkende gedachten te overwinnen. Met mijn ervaring in ondernemerschap en coaching, en mijn vermogen om mensen te inspireren, wil ik graag meelopen op jou pad!

 

Bij Coaching De Losse Veter volgen we ons hart en intuïtie. Dus trek je schoenen aan en ervaar samen met mij wat wandel-coaching of paarden-coaching voor jou kan betekenen.

 

Met sportieve groet,

Liek Deelen.

 


Kennis en ervaring

 • Lifecoach
 • Wandelcoach (volgens de methode van Mindful Run)
 • Paardencoach
 • Voedingsconsulent
 • Reiki 1ste en 2de graad
 • Ervaringsdeskundige: omgaan met moeilijke periodes in het leven.

Specialisaties

 • Je zelf terug vinden
 • Zelfbewustzijn
 • Ademhalingstechnieken
 • Mediteren 
 • Positief denken
 • Stress verlagende technieken.

"Volg je hart en ontdek de magie in elke ervaring.’’

 

Liek Deelen

 

Wandel & Paarden coaching


Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen.

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten. 

 

Het tarief is 75 euro per uur excl. 21 % BTW. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 900 euro excl. 21 % BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. Kijk op de website voor andere opties.

 


Locatie

De coaching vind plaats rond Schijndel, Boxtel, Uden, Sint Oedenrode, Sint Michielsgestel of Heeswijk-Dinther.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar coachingdelosseveter@gmail.com of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

 

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.