Coach - Han Baeten

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet kan ik je ondersteunen in jouw reis.

 

Eerst iets over mijzelf. Al vanaf 1991 ben ik werkzaam in de psychosociale hulpverlening, eerst als algemeen maatschappelijk werker en vanaf 2001 als bedrijfsmaatschappelijk werker. Vanuit die functie begeleid ik medewerkers van diverse bedrijven en instellingen die om uiteenlopende redenen dreigen uit te vallen of reeds in de ziektewet beland zijn. 

 

Daarnaast ben ik sinds 2011 ook buiten in de natuur mensen gaan begeleiden en coachen. Dat doe ik als Wandelcoach, stress- en burn-outcoach én als runningtherapeut.

 


 

In mijn buitensessies maak ik graag gebruik van ervaringsgerichte werkvormen. Mijn overtuiging is dat het beleven van een ervaring in het NU vaak veel dieper resoneert en beter beklijft dan ergens alleen over te praten. 

 

Met meer dan 30 jaar aan professionele ervaring heb ik geleerd dat onze algehele welzijn en mentale gezondheid beïnvloed worden door talloze factoren. Daarom komen essentiële onderwerpen als slaap, ademhaling, voeding, beweging, sociale connecties en zingeving bijna altijd aan bod in mijn begeleiding. 

 

Verder kan ik mij volledig vinden in het gedachtengoed van de Acceptance & Commitment Therapy, waarin ik ook ben opgeleid. Mindfulness, zelfcompassie en toegewijd handelen vanuit je waarden en je hart vormen daar belangrijke onderdelen in.

 


Kennis en ervaring

 • Bedrijfsmaatschappelijk werk
 • Mindfulness trainer volgens de Mindful Run Methode
 • Runningtherapeut, aangesloten bij de BRTN
 • ACT Professional

Specialisaties

 • Stress en Burn-out
 • Ademhaling
 • Bewegen voor je Brein
 • Assertiviteit 
 • Goed voor jezelf zorgen
 • Omgaan met veranderingen in je leven, leren loslaten
 • Omgaan met en acceptatie van moeilijke levensgebeurtenissen.

Wil je letterlijk en figuurlijk in beweging komen?

En durf je daarbij ook af en toe stil te staan om verder te komen?

Dan wil ík graag met je op pad! 

 


Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen.

 

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. De frequentie en duur van de sessies kan in onderling overleg gewijzigd worden op grond van het kennismakingsgesprek.

 

Het tarief is 90 euro per uur. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 1080,- euro. In de meeste gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. 

 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in in het Gooi. De keuze voor de precieze locatie maken we in onderling overleg.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@loopjezelfbeter.nl of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.