Coach - Nelly Pijnenburg

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet kan ik je ondersteunen in jouw reis.

 

Eerst iets over mijzelf! Als coach help ik mensen uit hun ‘comfortzone’ te stappen en zichzelf uit te dagen door letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Bewegen zonder prestatiedruk in combinatie met ademhalingstechnieken, mindfulness, yoga en NLP. In de huidige maatschappij een waardevolle methode.

 

 


 

Vanuit mijn achtergrond als Oefentherapeut Cesar en docent Yin-yoga streef ik naar een gezond en ontspannen houdings- en bewegingspatroon, met een goede ademhaling als basis. Balans vinden en leven in het hier en nu zijn voor mij belangrijke pijlers. Daarnaast werk ik als teamcoach in het bedrijfsleven,  waarbij de sleutel vaak te vinden is in het aangaan van verbinding met elkaar door jezelf open te stellen. Zelfreflectie en het nemen van eigen regie helpen daarbij.

 

Wandelcoaching volgens de Mindful Run methode is een krachtige combinatie van buiten bewegen & persoonlijk herstel en groei. Als je naar buiten gaat, gebeurt er iets met je. Je staat meer open, je kan meer loslaten. Door de beweging kom je meer bij je gevoel en gaat dat wat ‘vastzit’ weer stromen. Er ontstaat ruimte voor het onderzoeken van een andere blik én voor nieuw perspectief.

 

Je gaat gedurende de 6 sessies beter aanvoelen waar je grenzen liggen, loslaten en vertrouwen. Bewust worden van je lichaam, je onderliggende emoties. Het doel is om je te verbinden met jezelf, je eigen kracht, je gevoel, je lichaam. Natuurlijk altijd afgestemd op jouw vraag.

 

Ik laat je letterlijk in beweging komen, met je ademhaling als anker en basis. Je bent meer aanwezig in het hier en nu. Met meer energie, vitaliteit, meer (lichaams-) bewustzijn, meer ontspanning, gezondere ademhaling, minder stress en minder zorgen. Je doet verrassende inzichten op waardoor je heerlijk tot jezelf komt en je prestaties verbeteren. Balans tussen voelen, denken, lichaam. Van je hoofd naar je hart, met neusademhaling als verbindende factor. 

 

Verandering begint bij bewustwording: jij bent de regisseur van je leven. Zelf bewust worden van wie je bent, wat je wilt en wat je voelt is essentieel. Graag help ik je daarbij.

 


Kennis en ervaring

 • Wandelcoach volgens de MR-Methode
 • Leefstijlcoach
 • Teamcoach
 • Yin-yoga docent
 • Oefentherapeut Cesar
 • Persoonlijk leiderschap

Specialisaties

 • Houdings- & bewegingsklachten
 • Ademhaling
 • Yoga
 • Stress
 • Persoonlijke ontwikkeling

Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen.

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten. 

 

Het tarief is € 75 per uur. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van €900. Er wordt geen BTW berekend omdat ik gebruik maak van de kleineondernemersregeling (KOR). In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. Veel werkgevers vergoeden coaching voor medewerkers via een ontwikkel- of opleidingsbudget.

 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in/ rondom Tilburg en ‘s-Hertogenbosch.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar nelly.pijnenburg@hotmail.com. Als je een e-mail stuurt neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken. Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos.