Coach - Myriam Demas

Wil jij rust in je hoofd, energie in je lijf en geluk in jouw leven?

Dan kan ik jou misschien helpen.

 

Eerst even voorstellen. Na mijn opleiding Medische Biologie heb ik 25 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Als project manager en leidinggevende. Daarnaast heb ik altijd een grote passie gehad voor buiten zijn, buitensport en (mentale) beweging. Met name voor hardlopen, wandelen en fietsen.

 


 

Na een flinke burn-out (2011) kwam ik in aanraking met Mindfulness. “A way of living” die mijn leven blijvend veranderd heeft. Rust in mijn hoofd, het moment nemen zoals het zich aandient (ook al is dat niet altijd fijn), genieten van de (kleine) mooie momenten, accepteren wat ik niet kan veranderen en en … en nog heel veel meer.  

 

In 2018 wilde ik de marathon van Rotterdam lopen. Helaas raakte ik tijdens de training er naar toe, geblesseerd (de zoveelste blessure…). In mijn hersteltijd kwam Mindful Run (MR) op mijn pad. Een combinatie van beweging en mindfulness: twee passies die samen komen. Eenvoudig, krachtig en puur. Niet alleen denken, maar vooral voelen. Ik ken mijn (fysieke en mentale) grenzen nu beter dan ooit.

Graag wil ik ook jou laten voelen dat dit werkt. Door dichtbij de natuur tot bezinning komen in combinatie met bewegen, komen waardevolle inzichten vanzelf. En dat zittend op een bankje of al wandelend in het prachtige Heuvelland.

 

 

Sinds januari 2020 ben ik trotse eigenaar van mijn eigen training & coachingsbedrijf Mind-In-Motion. Als coach help ik mensen uit hun ‘comfortzone’ te stappen en zichzelf uit te dagen door letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Bewegen zonder prestatiedruk in combinatie met ademhalingstechnieken, Mindfulness, yoga en NLP. In de huidige maatschappij een waardevolle methode.

Ik ben ongelofelijk dankbaar dat ik op een manier mag werken die dichtbij mij staat. Coachen vanuit het hart met technieken die zich vanuit de wetenschap bewezen hebben. Niet zweverig, maar met beide benen op de grond.

 

Het brengt jou wat je op dit moment in je leven nodig hebt. Na het coachingstraject weet je wat jij te doen hebt en hoe je dit kunt realiseren. Het enige wat je nodig hebt is dat iemand je meeneemt en inzicht geeft. Daar help ik jou graag bij.

 


Kennis en ervaring

 • Mastertrainer in de opleiding tot wandelcoach volgens de MR-Methode (voor België);
 • Wandelcoach volgens de MR-Methode;
 • Mindfulness trainer (MBSR: mindfulness based stress reduction), VMBN categorie 1 gecertificeerd;
 • Lifecoach, NOBCO gecertificeerd;
 • Mentoring van oud-collega’s;
 • Re-intergratie coaching na burn-out;
 • Levenservaring, burn-out ervaringsdeskundige.

Specialisaties

 • Stress
 • Burn-out
 • Bore-out
 • Zingeving
 • Omgaan met veranderingen in je leven, leren loslaten
 • Omgaan met en acceptatie van moeilijke levensgebeurtenissen
 • Mindfulness
 • Goed voor jezelf zorgen.

"Je kunt de golven niet stoppen. Je kunt wel leren surfen."

 

Jon Kabat-Zinn


Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of ik jou kan helpen met jouw coachvraag én om te zien of er een klik is. 

 

Het traject voor individuele coaching betreft een 12-weeks traject waarbij we 8 keer 1,5 uur samen de buitenlucht in gaan. 

 

We werken buiten in de prachtige omgeving van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Aangezien de invulling van het traject kan verschillen, zullen we de investering tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken. 

 

In veel gevallen wil/kan je werkgever hier graag in ondersteunen. Ook kan het zijn dat er een deel gedeclareerd kan worden bij de ziektekostenverzekeraar. 

 


Locatie

De Wandelcoaching vindt plaats in Maastricht / Zuid-Limburgse Heuvelland.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar myriam.demas@mind-in-motion.nl of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.