Coach - Carolien Mensink

 

Welkom op mijn pagina als wandelcoach. Mijn naam is Carolien en ik ben een coach die gespecialiseerd is in het begeleiden van mensen die verloren zijn geraakt.

 

Door mijn eigen levenservaring weet ik als geen ander hoe het is om de ballen hoog te houden en jezelf volledig uit het oog te verliezen.

 

Als wandelcoach bied ik jou de mogelijkheid om in de natuur te ontdekken wat er speelt en om nieuwe dingen te ontdekken. Wandelen is een krachtig middel om uit je hoofd te komen en weer in contact te komen met je gevoel en intuïtie. Tijdens onze sessies zullen we samen wandelen en praten, en zal ik je helpen om de obstakels die je tegenkomt te overwinnen.


 

Coaching kan je helpen om duidelijkheid te krijgen over jezelf en je leven. Samen kunnen we werken aan het vinden van antwoorden op vragen als: wie ben ik, wat wil ik en wat zijn mijn waarden en behoeften? Door middel van oefeningen, gesprekken en reflecties zul je meer inzicht krijgen in jezelf en je situatie, en kun je stappen zetten om veranderingen aan te brengen.

 

Als je op zoek bent naar een wandelcoach die begrijpt wat het betekent om jezelf te verliezen en je kan helpen om weer in balans te komen, neem dan gerust contact met mij op. Samen kunnen we op pad gaan en werken aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

 

Met de MR methode ga je terug naar je eigen kern. Alle lagen die je niet meer nodig hebt pel je af, waardoor je weer mooi tot bloei kunt komen. En dat in maar 6 weken tijd. En het voelt voor mij zo goed om op deze manier te mogen coachen. Coachen vanuit het hart met technieken die zich vanuit de wetenschap al hebben bewezen, is het mooiste wat er is. Vooral omdat het jou brengt wat je op dit moment in je leven nodig hebt. Na het coachingstraject weet je wat jij te doen hebt en hoe je dit kunt realiseren. Het enige wat je nodig hebt is dat iemand je meeneemt en inzicht geeft. Daar help ik jou bij.

 


Kennis en ervaring

 • Wandelcoach volgens de MR methode
 • NLP Practitioner
 • Levenservaring, leren omgaan met moeilijke periodes in je leven.

Specialisaties

 • Omgaan met veranderingen in je leven, leren loslaten
 • Omgaan met en acceptatie van moeilijke levensgebeurtenissen
 • Ademhalingstechnieken
 • Burn-out
 • Stress
 • Mindfulness
 • Goed voor jezelf zorgen
 • Regie over je eigen leven.

Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen.

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten. 

 

Het tarief is 75 euro per uur excl. 21 % BTW. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 900 euro excl. 21 % BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. 

 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in Salland en de Achterhoek.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar mindfulvitaal@gmail.com of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.