Coach - Christel Buurmans

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet kan ik je ondersteunen in jouw reis.

 

Sinds ik me kan heugen ligt het mij om anderen te motiveren, te begeleiden of te coachen. Vroeger bijvoorbeeld al, bij vriendinnen, ging dit van nature en vanzelf. 

Zo gezegd was ik een prettig ‘luisterend oor’ en gaf ik zo nodig gewenst advies. 

Toen viel het me niet in het bijzonder op, het ging gewoon zoals het ging. 

Op een gegeven moment merkte ik des te meer dat anderen ondersteunen mij voldoening bracht. En besloot ik om er mijn werk van te maken om er voor anderen te mogen zijn. Dát wat ik leuk vond en dat wat mij daarbij gegeven is combineren met beweging en gezondheid, is voor mij de ideale combinatie. 

 


 

Mijn baan in de zorg heb ik 2011 opgezegd en vanaf die tijd ben ik zelfstandig ondernemer. Dit als vanzelfsprekend in de richting van begeleiding en coaching. Door training, levenservaring en doen heb ik mezelf diverse technieken eigen gemaakt met inmiddels als kers op de taart de MR-Methode. Het complete pakket ligt nu in mijn handen en daarmee hoop ik jou een duwtje in de juiste richting te mogen geven. Jou verrijken is mijn missie zodat jij weer verder kan op eigen kracht & kunnen.

 

Wat voor mij belangrijk is, is dat we samen als één team samenwerken. 

Samen maakt immers sterker en het kan jou helpen als er iemand een poosje naast je staat. Om jouw balans weer te vinden gebruik ik mijn gevoelige snaar ofwel mijn empathisch karakter waardoor het vaak niet nodig is om zaken tot in detail woordelijk uit te diepen. Daarnaast; een stapje voorwaarts zet je 

door te dóen. In mijn benadering draagt gepaste humor altijd bij, zelfs bij lastige situaties. Hoe? Daar kom je zeker achter binnen ons traject. Diverse oefeningen, beweging, ademhalingstechnieken, de natuur, symboliek en ritueeltjes gebruik ik als tool.

 

Met elkaar gaan we gedurende zes weken op pad. 

Tijdens deze coaching reik ik jou handvatten zodat jij weer een verruimde blik en heldere inzichten krijgt. Wat jij nu mist stroomt strakjes weer!

 


Kennis en ervaring

 • Een flinke rugzak vol levenservaringen welke ik inzet om jou bij te staan
 • Ritueelbegeleider bij uitvaart
 • Mediumschap volgens de Engelse methodiek 
 • Werkervaring binnen politie, defensie en justitie
 • Werkervaring in de zorg voor jongeren met verstandelijke beperkingen en/of gedragsproblematiek
 • HSP begeleider
 • Wandelcoach volgens de MR-Methode.

Specialisaties

 • Hoog sensitiviteit 
 • Burn-out
 • Stress
 • Mantelzorg
 • Spirituele ontwikkeling

"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan"

 

Christel Buurmans


Programma en tarieven

Tijdens een vrijblijvend en gratis intakegesprek op locatie maken we kennis met elkaar en besluiten we samen of we een samenwerking aangaan.

 

Wanneer wij overeenkomen en ik met jou mag meewandelen gaan we een traject aan van totaal zes weken. Elke afspraak duurt twee uur waarin we praten maar waarbij we vooral dóen. De afspraken plannen we vijf weken aaneensluitend achter elkaar en voor de zesde, tevens laatste afspraak, kunnen we tot enkele weken daarna plannen. Hierbij kijken we vooral naar wat voor jou goed voelt. 

 

Het tarief per uur is €75,00. 

Ons afgesproken zes weeks traject bedraagt hiermee €900,00. Informeer eens bij jouw werkgever naar de mogelijkheden en/of deze mogelijk kan en wil bijdragen om uitval te voorkomen. 

 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in de nabijheid van groen, in een nader te bepalen gebied, als een park of bos in de nabije omgeving van Roosendaal, Etten-Leur of Breda. 


Aanmelden

Via de onderstaande knop kan je contact met ons opnemen of via https://dedriezussen.nl/contact/

 

Vervolgens neem ik telefonisch contact met je op om één en ander nader af te spreken.