Coach - Linda van Oosten

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Ik ben Wandelcoach in Groningen en omstreken en wie weet kan ik je ondersteunen in jouw reis.

 

Eerst iets over mijzelf! Zelf beweeg ik al jaren (oud topsporter) en het hielp en helpt mij om rust te krijgen in mijn hoofd en de dagelijkse gang van zaken lekker los te laten. Alleen soms door mijn enthousiasme vergat ik om naar mijn lichaam te luisteren en het dan een tandje rustiger aan te doen. Ik kwam in aanraking  met de MR Methode en daar werd ik enorm enthousiast van. Het gaf mij handvatten om de dingen anders aan te pakken en meer balans te krijgen tussen lichaam en geest.. Daarnaast had het ook een enorm positief invloed op mijn dagelijkse leven en ervaarde ik veel minder stress. De blijdschap die het mijn bracht wil ik ook graag aan anderen overbrengen en ben daardoor begonnen met de opleiding tot Mindful Cycling coach en Wandelcoach. Beiden hanteren de MR methode.

 


 

Voor wie:

Hollen, vliegen, stilstaan en weer hollen. Altijd bezig zijn met wat moet en gaat komen. Breekt dit je op?

 

De natuur is mijn kantoor. Tijdens de afspraken neem ik je mee naar de mooiste plekken in de omgeving. De natuur heeft een heilzame werking op de mens, hoe mooi is dat. Ik ben namelijk van mening dat verandering begint bij het meteen in de praktijk brengen van nieuwe technieken zodat jij direct ervaart wat het met je doet.  Vanuit het "zijn" in de natuur laat ik je zien hoe je ademhalingstechnieken en mindfulness kan inzetten in je dagelijkse leven. Helemaal niet zweverig maar heel erg praktisch. Dit levert je minder stress op en geeft je meer energie en vooral ook meer plezier.

 

Naast ervaren wat de natuur je kan brengen ben ik ook van mening dat verandering van je patronen meer kans van slagen hebben wanneer je dit bewegend doet. Mijn sessies zijn dan ook wandelend of op de fiets. Je hoeft hiervoor geen enorme conditie te hebben. VAN BEWEGING KOMT BEWEGING!

 

Wat is nu dan de MR methode: 

Door deze methode ga je terug naar je eigen kern. Alle lagen die je niet meer nodig hebt pel je af, waardoor je weer mooi tot bloei kunt komen. En dat in maar 6 weken tijd. En het voelt voor mij zo goed om op deze manier te mogen coachen. Coachen vanuit het hart met technieken die zich vanuit de wetenschap al hebben bewezen, is het mooiste wat er is. Vooral omdat het jou brengt wat je op dit moment in je leven nodig hebt.

Na het coachingstraject weet je wat jij te doen hebt en hoe je dit kunt realiseren. Het enige wat je nodig hebt is dat iemand je meeneemt en inzicht geeft. Daar help ik jou bij. 


Kennis en ervaring

 • Wandelcoach volgens de Mindfun Run methode
 • Mindful Cycling instructeur 
 • Pilates docent
 • Levenservaring, omgaan met tegenslagen 
 • Leefstijl coaching

Specialisaties

 • Burn-out
 • Stress
 • Omgaan met veranderingen in je leven, leren loslaten
 • Omgaan met en acceptatie van moeilijke levensgebeurtenissen
 • Ademhalingscoach
 • Mindfulness, pilates en mediatie
 • Balans

Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen.

 

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten. 

 

Het tarief is 75 euro per uur excl. 21 % BTW. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 900 euro excl. 21 % BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. 

 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in Groningen en omstreken.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@lindavanoosten.nl of druk op onderstaande knop om naar mijn Instagram pagina te gaan. Als je een e-mail stuurt of een bericht stuurt via mijn Instagram pagina, neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.