Coach - Linda van Oosten

Welkom op mijn pagina! Ik ben een toegewijde wandelcoach gevestigd in Groningen en omstreken, en ik sta klaar om je te begeleiden op jouw persoonlijke reis.

 

Laten we beginnen met een kennismaking. Als voormalig topsporter heb ik jarenlang de kracht van beweging ervaren. Echter, soms, in mijn onstuitbare enthousiasme, vergat ik te luisteren naar mijn eigen lichaam en nam ik niet altijd de nodige rust. Mijn leven kreeg een positieve wending toen ik in aanraking kwam met de MR Methode. Deze benadering bood mij waardevolle instrumenten om mijn aanpak te veranderen en een betere balans te creëren tussen lichaam en geest. Bovendien had het een aanzienlijke impact op mijn dagelijks leven, met aanzienlijk minder stress als resultaat. De vreugde die dit mij bracht, inspireerde me om anderen te helpen, en daarom ben ik begonnen aan mijn opleiding tot Mindful Cycling instructeur en Wandelcoach, waarbij beide disciplines de MR Methode omarmen.

 


 

Voor wie is mijn begeleiding bedoeld? 

Als je jezelf herkent in het constante rennen en vliegen, het gevoel hebt dat je stil staat en weer in de ratrace belandt, dan ben je bij mij aan het juiste adres. De natuur is mijn werkplek en tijdens onze sessies neem ik je mee naar de meest prachtige locaties in de omgeving. De helende kracht van de natuur op de mens is iets bijzonders. Ik geloof sterk in de directe toepassing van nieuwe technieken, waarbij je meteen kunt ervaren wat ze voor je kunnen betekenen. Vanuit de natuur laat ik je zien hoe ademhalingstechnieken en mindfulness praktisch en nuchter kunnen worden toegepast in je dagelijkse leven. Mijn aanpak is allesbehalve zweverig, maar zeer toepasbaar en resultaatgericht. Dit leidt tot minder stress, meer energie en vooral meer levensvreugde.

Naast de waarde van de natuur, ben ik ervan overtuigd dat gedragsverandering meer kans van slagen heeft als je in beweging bent. Daarom vinden mijn sessies plaats tijdens wandelingen of fietstochten. Je hebt geen topsport conditie nodig, want beweging brengt beweging op gang!

 

Wat is nu precies de MR Methode? 

Deze benadering stelt je in staat om terug te keren naar je eigen kern. Je ontdoet je van overbodige lagen en blokkades, waardoor je de ruimte krijgt om volledig tot bloei te komen, en dat in slechts zes weken tijd. Het is voor mij een bron van voldoening om op deze manier te coachen, vanuit het hart, met bewezen wetenschappelijke technieken. Het brengt jou wat je op dit moment in je leven nodig hebt.

Na ons coachingstraject zul je helderheid hebben over wat je te doen staat en hoe je dit kunt verwezenlijken. Het enige wat je nodig hebt, is begeleiding en inzicht, en daar help ik jou graag bij. Laten we samen aan jouw persoonlijke groei werken.

 


Kennis en ervaring

 • Wandelcoach volgens de Mindfun Run methode
 • Mindful Cycling instructeur 
 • Pilates docent
 • Levenservaring, omgaan met tegenslagen 
 • Leefstijl coaching

Specialisaties

 • Burn-out
 • Stress
 • Omgaan met veranderingen in je leven, leren loslaten
 • Omgaan met en acceptatie van moeilijke levensgebeurtenissen
 • Ademhalingscoach
 • Mindfulness, pilates en mediatie
 • Balans

Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen.

 

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten. 

 

Het tarief is 75 euro per uur excl. 21 % BTW. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 900 euro excl. 21 % BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. 

 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in Groningen en omstreken.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@lindavanoosten.nl of druk op onderstaande knop om naar mijn Instagram pagina te gaan. Als je een e-mail stuurt of een bericht stuurt via mijn Instagram pagina, neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.