Coach - Marlène Rijneveld

Eerst iets over mijzelf! Mede door eigen ervaring (burn-outs, gezondheidsklachten) ben ik op zoek gegaan naar meer balans in mijn leven, minder stress, meer energie. Zo kwam ik o.a. in aanraking met Mindful Run Nederland. Hier maakte ik kennis met de Mindful Run Methode en hoe bewegen vanuit ontspanning veel beter voor je lijf en je mind is dan het moeten presteren. 

 

Hierdoor kreeg ik nog meer handvatten om dingen anders aan te pakken en kwam ik meer in balans, minder stress en meer energie in mijn eigen dagelijkse leven. Begin 2021 ben ik begonnen met deze manier van bewegen, middels slowrunnen, PowerWalken en sinds eind 2021 deel ik deze positieve manier van bewegen als Mindful Run/Walk instructeur. 

 


 

De opleiding tot Wandelcoach was niet meer dan de logische volgende stap. 

In deze methode zitten technieken die ik zelf dagelijks toepas om in balans te blijven. En graag deel ik deze ook met jou om je balans terug te vinden. 

 

Door deze methode ga je terug naar je eigen kern. Alle lagen die je niet meer nodig hebt pel je af, waardoor je weer mooi tot bloei kunt komen. En dat in maar 6 weken tijd. Het voelt voor mij zo goed om op deze manier te mogen coachen. Coachen vanuit het hart met technieken die zich vanuit de wetenschap al hebben bewezen, is het mooiste wat er is. Vooral omdat het jou brengt wat je op dit moment in je leven nodig hebt. Na het coachingstraject weet je wat jij te doen hebt en hoe je dit kunt realiseren. Het enige wat je nodig hebt is dat iemand je meeneemt en inzicht geeft. Daar help ik jou bij.

 

Ik loop graag een stukje mee op je pad om naar je te luisteren en je tools zoals mindfulness, ademhalingsoefeningen, oefeningen vanuit NLP en andere handvatten aan te rijken die je direct kunt toepassen.

 


Kennis en ervaring

  • Eigenaar Move Body & Mind 
  • SlowRun Coach
  • PowerWalk Club instructeur
  • Mindful Run & Mindful Walk instructeur
  • Wandelcoach volgens de MR Methode
  • Levenservaring, zoals burn-out, en andere moeilijke obstakels in het leven.

Specialisaties

  • Bewegen op laagdrempelig niveau 
  • Mindfulness
  • Goed voor jezelf zorgen.

"Your BODY is only one MOVE away from a peaceful MIND"

 

Move Body & Mind

 


Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen.

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten. 

 

Het tarief is 75 euro per uur excl. 21 % BTW. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 900 euro excl. 21 % BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. 

 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in en rondom Vinkeveen, gemeente de Ronde Venen. Recreatieterrein Bosdijk heeft hier een grote voorkeur, maar ook andere mooie natuurplekken rondom de Vinkeveense plassen bijvoorbeeld, dienen jou om je pad te bewandelen. 


Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@movebodymind.nl of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt, neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.