Mindfulness in Utrecht-West

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus Utrecht-West - Geurt Bagchus

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Geurt Bagchus, Mindful Run® coach in Utrecht West (Kanaleneiland, Lombok, Oog in Al, Leeuwensteyn en Rijnvliet).

 

Ik geef Mindful Run cursussen in groepsverband aan individuele belangstellenden maar ben er ook voor bedrijven die optimale gezondheid van werknemers belangrijk vinden.

 

Al heel jong heeft de atletiek mij gegrepen en nooit meer losgelaten. Na al die jaren doe ik nog steeds dagelijks de hardloopschoenen aan. Daarnaast mag ik al meer dan 35 jaar hardlooptraining geven aan lopers van elk niveau. Sinds 1984 eigenaar van een gespecialiseerde hardloopwinkel, nu: Run-Inn Utrecht. Het enthousiast maken voor de loopsport heeft geleid tot Loopgroep Run-Inn Utrecht.

Recent een tweetal vaardigheden toegevoegd aan dit pallet: Mindful Run Coach en Running Therapeut.

Wil je meer over mij weten dan verwijs ik je graag door naar mijn website: www.runinn-utrecht.nl of naar mijn facebookpagina.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: geurtbagchus@gmail.com of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-50245939.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Voor bedrijven en/of bestaande groepen maak ik graag een passende offerte.

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

 

Tot ziens.

Geurt Bagchus