Mindful Run cursus Utrecht-West

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

Ik ben Geurt Bagchus, Mindful Run® coach in Utrecht West (Kanaleneiland, Lombok, Oog in Al, Leeuwensteyn en Rijnvliet).

 

Ik geef Mindful Run trainingen in groepsverband aan individuele belangstellenden maar ben er ook voor bedrijven die optimale gezondheid van werknemers belangrijk vinden.

 

Al heel jong heeft de atletiek mij gegrepen en nooit meer losgelaten. Na al die jaren doe ik nog steeds dagelijks de hardloopschoenen aan. Daarnaast mag ik al meer dan 35 jaar hardlooptraining geven aan lopers van elk niveau. Sinds 1984 eigenaar van een gespecialiseerde hardloopwinkel, nu: Run-Inn Utrecht. Het enthousiast maken voor de loopsport heeft geleid tot Loopgroep Run-Inn Utrecht. Recent een tweetal vaardigheden toegevoegd aan dit pallet: Mindful Run Coach en Running Therapeut.

Wil je meer over mij weten dan verwijs ik je graag door naar mijn website: www.runinn-utrecht.nl of naar mijn facebookpagina.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: geurtbagchus@gmail.com of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-50245939 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1½ uur en kost € 95,00 p/p. Wil een keer kennismaken met Mindful Run; dat kan ook. Je doet dan mee met de eerste bijeenkomst van een volgende groep. De kosten hiervoor bedragen € 15.00. Voor bedrijven en/of bestaande groepen maak ik graag een passende offerte.

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

 

Tot ziens.

Geurt Bagchus