Mindfulness in Beverwijk & Heemskerk

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus - Nathalie Sengers-Twisk

Mindful Run Beverwijk en Heemskerk met Nathalie Sengers-Twisk

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn Mindful Run-Walk aanbod!

 

Ik ben Nathalie Sengers-Twisk, lekker doenig met een mooie praktijk in (psychosomatische) oefentherapie Mensendieck, een rijk sociaal leven met oa een gezin met 3 tieners.

Ik houd van buiten sporten en rust vinden in de natuur. Mijn achtergrond is (naast al ruim 20 jaar) oefentherapeut Mensendieck, Pilates Instructor en sinds 2018: Mindful Run-Walk® instructeur in Beverwijk, Heemskerk e.o.

Ik verzorg de BASIS cursus voor wandelaars en beginnende hardlopers (bijv om op te bouwen na zwangerschap of blessure). Deze groep is gemengd, maar dit gaat prima samen, want ieder kan lopen/rennen op zijn eigen niveau.

 

Tevens verzorg ik Re-MindfulWalk lessen (voor gevorderden) en voor gemeenten/bedrijven/studenten (ONLINE) Mindful (Lunch) Walks .

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 25,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Meer vragen over de cursus of over vergoedingsmogelijkheden? Neem gerust contact op!

 

Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 

Bedrijven kunnen voor de (Online) MindfulWalk workshops een offerte op maat krijgen.

 

     

    Mindful Run Beverwijk en Heemskerk met Nathalie Sengers-Twisk     Oefentherapie Broekpolder

 

Mindful Run Beverwijk en Heemskerk met Nathalie Sengers-TwiskOefentherapie Broekpolder