Mindful Run® Beverwijk & Heemskerk - Nathalie

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn Mindful Run-Walk aanbod!

 

Ik ben Nathalie Sengers-Twisk, lekker doenig met een mooie praktijk in (psychosomatische) oefentherapie Mensendieck, een rijk sociaal leven met oa een gezin met 3 tieners.

Ik houd van buiten sporten en rust vinden in de natuur. Mijn achtergrond is (naast al ruim 20 jaar) oefentherapeut Mensendieck, Pilates Instructor en sinds 2018: Mindful Run-Walk® instructeur in Beverwijk, Heemskerk e.o.

Ik verzorg de BASIS cursus voor wandelaars en beginnende hardlopers (bijv om op te bouwen na zwangerschap of blessure). Deze groep is gemengd, maar dit gaat prima samen, want ieder kan lopen/rennen op zijn eigen niveau.

 

Tevens verzorg ik Re-MindfulWalk lessen (voor gevorderden) en voor gemeenten/bedrijven/studenten (ONLINE) Mindful (Lunch) Walks .

 

Een cursus bestaat uit 5 lessen à 1,5 uur en de kosten voor de cursus bedragen €95,00 incl. BTW. Elke les heeft een ander thema. Wil je kennismaken met MFR/MFW, dan kun je de eerste keer van een startende cursus meedoen als proefles. Zou het toch niet helemaal aan je verwachting voldoen, dan betaal je €15 voor deze proefles.

 

Meer vragen over de cursus of over vergoedingsmogelijkheden? Neem gerust contact op!

 

Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 

Bedrijven kunnen voor de (Online) MindfulWalk workshops een offerte op maat krijgen.

 

     

         Oefentherapie Broekpolder

 

Oefentherapie Broekpolder