Mindfulness in Zevenaar

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Zevenaar - Anita Willemsen

Mindful Run Zevenaar met Anita Willemsen

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run® of Walk cursus in de mooie natuurgebieden in Zevenaar? Vul je gegevens dan in op onderstaand formulier.

 

Je aanmelding komt terecht bij Anita Willemsen. Zij verzorgt Mindful Run® en Walk activiteiten in gemeente Zevenaar.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p. Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Startlocatie vanaf de parkeerplaats bij restaurant de Stempel Emmerichseweg 4, 6909 DE te Babberich. Zowel voor de beginnende tot gevorderde hardloper of wandelaar! 

 

Wandelcoaching kan op een locatie in Gelderland die we samen afstemmen.

 

Je ontvangt van Anita binnen drie werkdagen een reactie op je bericht.