Mindfulness in Willemstad

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Willemstad (NB) - Noor Loeff

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Mijn naam is Noor Loeff en ik ben Mindful Run® instructeur in de gemeente Moerdijk. Ik geef de Mindful Walk en de Mindful lunch Walk cursus. 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik Vitaal coach en groepsles instructeur. Ik coach je op het gebied van Vitaliteit (voeding,  personal training en mentale fitheid) en daarmee jouw duurzame inzetbaarheid. 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website: www.vitaalcoachingNoorLoeff.nl of kijk op mijn Facebookpagina.

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: NoorLoeff@outlook.com.

 

Je kunt kiezen uit de onderstaande mogelijkheden:

*5-weekse Mindful Walk/Run Groepscursus.  Zie data hieronder.

 

*5-weekse Mindful Walk/Run Individuele cursus. De data en locatie bepalen we in onderling overleg.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

*Mindful lunch Walk/Run (online) voor bedrijven. De data en locatie bepalen we in onderling overleg.

 

* Ouder & Kind Mindful Walk clinic. Een bijzondere wandeling van anderhalf uur met oefeningen, spelletjes en aandacht voor elkaar. Kosten €19,- p.p. voor de ouder en €9,50 per kind. 

 

* Bedrijven kunnen voor workshops, leefstijlpakketten en Mindful Lunch Walks een offerte op maat krijgen. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met mij op.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. Meer inhoudelijke informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.