Mindful Run Wageningen - Marjolein Nuvelstijn

Wil je je aanmelden voor een Mindful Walk of Run cursus in Wageningen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Marjolein Nuvelstijn. Zij verzorgt de Mindful Walk of Run cursus in de gemeente Wageningen. Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht.  

  

Een Mindful Walk of Run cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW. Meer informatie over de cursus? Klik hier. 

 

Een kennismakingsclinic Mindful Walk of Run van 1,5 uur kost € 15,- inclusief BTW.  

 

Friendship- of me-time?

Heb je ook zo'n behoefte aan meer tijd voor jezelf of juist met jezelf en een vriend (in). Doe dan mee met de Mindful Run of Walk. Op een speelse manier maak jij of jullie buiten in de bossen kennis met mindfulness, hard (lopen), adem en yoga. We gaan ongeveer 1,5 uur op avontuur en je ontdekt dat je steeds meer in contact komt met jezelf en van daaruit ook je omgeving anders waarneemt. Dat geeft rust en ontspanning. En je leert jezelf of elkaar, op een ontspannen manier, steeds beter kennen. Het enige wat moet, is jezelf niet te serieus nemen en vooral plezier hebben! 

 

Naast de Mindful Walk of Run biedt Marjolein Nuvelstijn ook erkende yogalessen (VYN) en wandel coaching sessies (NOBCO) aan. Heb je voor of na de cursus interesse in yogalessen of coaching, stuur dan een e-mailbericht naar: yogastudioyogabeat@gmail.com of neem telefonisch contact (06-40258919) met haar op.

  

Email: yogastudioyogabeat@gmail.com

Website: https://www.yogabeat.nl/workshops-coaching/

FB link https://www.facebook.com/Yoga-Beat