Mindful Run cursus Wageningen - Marjolein Nuvelstijn

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run of Walk cursus in Wageningen? Vul dan het onderstaande formulier in.

 

Je aanmelding komt dan terecht bij Marjolein Nuvelstijn. Zij verzorgt de Mindful Run of Walk cursus in de gemeente Wageningen.

 

Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht.  

  

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

 

 

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Friendship- of me-time?

Heb je ook zo'n behoefte aan meer tijd voor jezelf of juist met jezelf en een vriend (in). Doe dan mee met de Mindful Run of Walk. Op een speelse manier maak jij of jullie buiten in de bossen kennis met mindfulness, hard (lopen), adem en yoga. We gaan ongeveer 1,5 uur op avontuur en je ontdekt dat je steeds meer in contact komt met jezelf en van daaruit ook je omgeving anders waarneemt. Dat geeft rust en ontspanning. En je leert jezelf of elkaar, op een ontspannen manier, steeds beter kennen. Het enige wat moet, is jezelf niet te serieus nemen en vooral plezier hebben! 

 

Naast de Mindful Run of Walk biedt Marjolein Nuvelstijn ook erkende yogalessen (VYN) en wandel coaching sessies (NOBCO) aan. Heb je voor of na de cursus interesse in yogalessen of coaching, stuur dan een e-mailbericht naar: yogastudioyogabeat@gmail.com of neem telefonisch contact (06-40258919) met haar op.

  

Email: yogastudioyogabeat@gmail.com

Website: https://www.yogabeat.nl/workshops-coaching/

FB link https://www.facebook.com/Yoga-Beat