Mindful Run/Walk cursus Utrecht West

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run of Mindful (Power) Walk cursus in Utrecht? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt terecht bij Angelique Budding. Zij is tevens Vitaliteits coach | Lifestyle adviseur | NLP. Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht.  

 

Angelique Budding geeft in Utrecht de 5-weekse cursus Mindful Run en de 5-weekse cursus Mindful (Power) Walk. De Run cursus is geschikt voor zowel de beginnende als de meer gevorderde hardloper, deze staan nog niet gepland, maar geef vooral je voorkeur aan. 

 

De Mindful (Power) Walk cursus is er voor jou, als hardlopen niet jouw ding is, als je liever wandelt dan rent of als je niet kúnt hardlopen en toch in beweging wilt zijn zonder overbelasting van jouw spieren en gewrichten.   

 

Op aanvraag verzorgt Angelique ook clinics Mindful Walk voor jouw bedrijf. Dit is erg inspirerend en leerzaam om bijvoorbeeld als team te doen tijdens de lunch of na het werk, of als onderbreking of start van een ‘hei’dag. Je leert om meer met jezelf en met anderen in verbinding te komen en je krijgt tools aangereikt om de werkstress te verminderen.  

 

Een Mindful Run of Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW. Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 

Wil je als bedrijf of met een eigen groep deelnemen, neem dan contact op met: Angelique Budding: 06-42265753 of stuur een mail naar: budding.angelique@gmail.com  

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.