Mindful Run® Uden - Joke Bergsvoort

Hoi, leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Joke Bergsvoort en Mindful Run® instructeur in de gemeente Maashorst. Ik geef de Mindful Run en Mindful Walk cursus. 

Tijdens de trainingen ervaar je hoe goed lopen en Mindfulness samengaan. Resultaat: ‘Makkelijker lopen, fun en meer energie’ 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik Leefstijl- en Vitaliteit Coach en Trainer. Ik heb me gespecialiseerd in het coachen bij kanker. Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.hetbergpad.nl.

 

Daarnaast ben ik wandelcoach volgens de Mindful Run® methode en kun je bij mij terecht voor een persoonlijk traject.

Bedrijven kunnen voor workshops en Mindful LunchWalks een offerte op maat krijgen.

 

Je kunt kiezen voor de volgende twee opties:

 

- 5-weekse groepscursus Mindful Walk of Mindful Run. De trainingen duren 1,5 uur.  Er wordt getraind conform de richtlijnen van het RIVM.

- 1-op-1 cursus waarbij we samen op pad gaan. De trainingen duren 45 – 60 minuten per keer en kunnen per keer in overleg worden ingepland qua dag, tijd en locatie.

  

De kosten voor de 5-weekse groepscursus bedraagt € 95 en voor de 1-op-1 cursus is € 145 voor 4 weken. Dit is inclusief intake, begeleiding en samenvattingen van de lessen.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@hetbergpad.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 0628557885.

  

Wil je inschrijven voor een clinic of een cursus of heb je een vraag, maak dan een keuze in het contactformulier hieronder.

 

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.