Mindfulness in Uden

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Uden - Joke Bergsvoort

Mindful Run Uden met Joke Bergsvoort

Hoi, leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Joke Bergsvoort en Mindful Run® instructeur in de gemeente Maashorst. Ik geef de Mindful Run en Mindful Walk cursus. 

Tijdens de trainingen ervaar je hoe goed lopen en Mindfulness samengaan. Resultaat: ‘Makkelijker lopen, fun en meer energie’ 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik Leefstijl- en Vitaliteit Coach en Trainer. Ik heb me gespecialiseerd in het coachen bij kanker. Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.hetbergpad.nl.

 

Daarnaast ben ik wandelcoach volgens de Mindful Run® methode en kun je bij mij terecht voor een persoonlijk traject.

Bedrijven kunnen voor workshops en Mindful LunchWalks een offerte op maat krijgen.

 

Je kunt kiezen voor de volgende twee opties:

 

- 5-weekse groepscursus Mindful Walk of Mindful Run. De trainingen duren 1,5 uur.  

- 1-op-1 cursus waarbij we samen op pad gaan. De trainingen duren 60 minuten per keer en kunnen per keer in overleg worden ingepland qua dag, tijd en locatie.

  

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@hetbergpad.nl of mij bellen op mijn

mobiele nummer: 0628557885.

  

Wil je inschrijven voor een cursus of heb je een vraag, maak dan een keuze in het contactformulier hieronder.

 

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.