Mindfulness in de Stichtse Vecht

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus Stichtse Vecht - Marc Verroen

Hoi, ga je samen met mij (Marc Verroen) op pad naar meer rust in je hoofd en vitaliteit?  

 

In de gemeente Stichtse Vecht/Breukelen geef ik  de Mindful Walk cursus en de clinic trailRun. Naast Mindful Run® instructeur ben ik Wandelcoach volgens de Mindful Run® Methode en ook coach/loopbaancoach (NOBCO). Genoeg expertise in huis dus. 

 

Door regelmatig actief bezig te zijn met wandelen komt er  van alles in beweging, dat gun ik jou ook. Tijdens mijn wandelingen naar Santiago de Compostella heb ik dat zelf mogen ervaren.

 

Als vervolg daarop ben ik bij mijn werkgever een uniek wandelconcept met coaching gestart. Sinds 2016 is het een succesvol onderdeel van het ontwikkel- en vitaliteitsprogramma. Als uitbreiding daarop ben ik met Mindful Run aan de slag gegaan.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Heb je een vraag of wil jij je aanmelden vul dan onderstaand formulier in. Je mag ook altijd contact opnemen via mail; info@santiago4you.nl of bellen op 06-16499443.

 

Wil je meer over mij weten? neem een kijkje op mijn website;  www.santiago4you.nl  of via Facebook; https://www.facebook.com/santiago4you.nl/

 

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.