Mindfulness in Steenwijkerland

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk Steenwijkerland - Mariska Pasteuning

Ik ben Mariska Pasteuning en Mindful Walk instructeur in de gemeente Steenwijkerland.

 

Ik geef de Mindful Walk cursus in Steenwijkerland en vanuit mijn woonplaats Frederiksoord.

 

Facebook ben ik te vinden onder Mindful Mariska.

 

Website: www.rustindekop.nl

Email: mariska@rustindekop.nl 

Bellen of Whatsapp: 06-21 38 33 53

Facebook: Mindful Mariska en bedrijvenpagina Rust in de Kop 

 

 

 AANBOD:

  • Mindful Walk clinic, op zondag in de even weken.
  • Mindful Walk 5-weekse cursus. Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p. Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 
  • Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina.

Verzamelplaatsen: Na aanmelding stuur ik een bevestiging met de details van de verzamelplaats. In overleg is vervoer mogelijk, ik ga er immers ook naar toe. Zomerstop van 17 juli tot en met 27 augustus.

Wil jij je meedoen, dan kan jij je je aanmelden door hieronder een keuze te maken en de rest van het contactformulier in te vullen.