Mindful Walk cursus gemeente Smallingerland

Hallo! Welkom bij Mindful Walk Gemeente Smallingerland! 

 

Mijn naam is Esther Zwaagstra en ik verzorg Mindful Walk cursussen, clinics en Mindful Dog Walk en Mindful Adjust Walk in de gemeente Smallingerland en er is ook de mogelijkheid om uit te wijken naar noord-Friesland zoals bv. Drachten, Hardegarijp, Eernewoude, Beetsterzwaag, De Hemrik. 

 

Een Mindful Walk (vervolg)cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen € 95,– inclusief BTW. Meer informatie over de cursus? Klik hier. Een kennismakingsclinic Mindful Walk van 1,5 uur kost € 15,- inclusief BTW.

 

Een Mindful Adjust Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur of 8 bijeenkomsten van 1 uur en deze cursus is bedoeld voor mensen die minder ter been zijn zodat er minder grote afstanden gelopen wordt of helemaal geen afstanden gelopen wordt. De cursus is een aangepast programma wat als basis heeft de mindful walk methode. De cursuskosten bedragen € 95,00 inclusief BTW. Een kennismakingclinic Mindful Adjust Walk kost € 15,00 inclusief BTW.

 

Een Mindful Dog Walk bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1 uur. De cursuskosten bedragen

€ 95,00 inclusief BTW. Een Mindful Dog Walk zal bestaan uit maximaal 4 honden die sociaal zijn tegen soortgenoten en mensen.  Een kennismakingsclinic Mindful Dog Walk van een 1 uur kost € 15,00 inclusief BTW.

 

Zoals je ziet, staan er geen cursussen of clinics ingepland. Dat wil niet zeggen, dat ik ze niet geef. Ik stem nl. graag met mijn cursisten persoonlijk af, wanneer de cursus of clinic plaatsvindt. Aarzel dus niet om contact met me op te nemen, want er is veel mogelijk. Ik geef cursussen en clinics in het gebied van Drachten t/m Leeuwarden en Beetsterzwaag , dus mogelijkheden genoeg in een prachtige omgeving!  De meeste cursussen zullen plaatsvinden in de middagen, vraag gerust naar de mogelijkheden.  

 

Je kunt bij mij ook terecht voor een individuele Mindful Walk cursus en Mindful Dog Walk.  Heb je hiervoor interesse, meld je dan hieronder aan voor meer informatie, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Email: emzwaagstra@zonnet.nl

FB link: https://www.facebook.com/mindfulwalkgemeentesmallingerland.nl

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.