Mindfulness in Smallingerland

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus Smallingerland - Esther Zwaagstra

Hallo! Welkom bij Mindful Walk Gemeente Smallingerland! 

 

Mijn naam is Esther Zwaagstra en ik verzorg Mindful Walk cursussen, clinics en Mindful Dog Walk en Mindful Adjust Walk in de gemeente Smallingerland en er is ook de mogelijkheid om uit te wijken naar noord-Friesland zoals bv. Drachten, Hardegarijp, Eernewoude, Beetsterzwaag, De Hemrik. 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een Mindful Adjust Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur of 8 bijeenkomsten van 1 uur en deze cursus is bedoeld voor mensen die minder ter been zijn zodat er minder grote afstanden gelopen wordt of helemaal geen afstanden gelopen wordt. De cursus is een aangepast programma, met als basis de Mindful Walk methode. De cursuskosten bedragen € 129,00 inclusief BTW.

 

Een Mindful Dog Walk bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1 uur. De cursuskosten bedragen

€ 129,00 inclusief BTW. Een Mindful Dog Walk zal bestaan uit maximaal 4 honden die sociaal zijn tegen soortgenoten en mensen.  

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Zoals je ziet, staan er geen cursussen ingepland. Dat wil niet zeggen, dat ik ze niet geef. Ik stem nl. graag met mijn cursisten persoonlijk af, wanneer de cursus of clinic plaatsvindt. Aarzel dus niet om contact met me op te nemen, want er is veel mogelijk. Ik geef cursussen en clinics in het gebied van Drachten t/m Leeuwarden en Beetsterzwaag , dus mogelijkheden genoeg in een prachtige omgeving!  De meeste cursussen zullen plaatsvinden in de middagen, vraag gerust naar de mogelijkheden.  

 

Email: emzwaagstra@zonnet.nl

FB link: https://www.facebook.com/mindfulwalkgemeentesmallingerland.nl

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.