Mindfulness in Pijnacker-Nootdorp

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk Pijnacker-Nootdorp - Anita Warmerdam

Mindful Run Pijnacker-Nootdorp met Anita Warmerdam

Leuk dat je deze pagina bezoekt! Ik ben Anita Warmerdam, yogadocente en sinds 2019 Mindful Walk instructeur in Pijnacker-Nootdorp.

Graag neem ik je mee naar buiten voor een vijf weekse Mindful Walk.

 

Tijdens de Mindful Walk ervaar je ontspanning en rust. Door alles wat je tijdens de training krijgt aangereikt leer je ontspannen te lopen, worden adem en mindset kalm. Dit doen we d.m.v ademtechnieken, mindfulness, yoga en meditatie.

 

Yogadocent ben ik sinds 2010; dus mijn ervaring met yoga en meditatie komen tijdens de Mindful Walk ruimschoots aan bod!

 

Neem een kijkje op : www.yogafeeling.nl voor nog meer informatie of bezoek mijn pagina op Facebook/Instagram: https://www.facebook.com/YogafeelingEnMindfulWalk/ en https://instagram.com/yogafeeling_mindfulwalk/

  

Ik verzorg de Mindful Walk cursus, en de Mindful Walk vervolgcursus; een verdieping op de eerste Walk.

En na de enthousiaste reacties van deelnemers aan voorgaande cursussen ben ik inmiddels gestart met een maandelijkse wandeling. Onder de noemer “ Monthly Mindful Walk”

Blijven herhalen van al het moois uit de cursus!

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Startlocatie: vanaf de ijsbaan in Nootdorp, gelegen bij de Dobbeplas.

 

Wil je je inschrijven voor een cursus dan kan dat via het contactformulier hieronder.

Heb je vragen; stel ze via het contact formulier of stuur een mail naar info@yogafeeling.nl

Bellen mag natuurlijk ook: 06-39417850.

 

Contactformulier - Anita Warmerdam

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.