Mindful Walk cursus Overbetuwe

Hoi, leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Sabine Jansen van Lifefullness coaching. In de gemeente Overbetuwe geef ik als Mindful Walk ® instructeur de 4 en 5 weekse Mindful Walk cursussen (online en life). Tijdens de trainingen ervaar je hoe goed lopen en Mindfulness samengaan.
Resultaat: ‘'Makkelijker lopen, plezier, minder stress en meer energie’

Wil je meer weten over Mindful Walk Overbetuwe bekijk dan mijn
website of download mijn gratis e-book.

 

Naast Mindful Walk® instructeur ben ik gecertificeerd wandelcoach en OERsterk coach. Gespecialiseerd in het aanbieden van moderne leefstijlcoaching in de buitenlucht aan groepen en individuen. Om je gezondheid te beschermen en te versterken voor een kwalitatief beter leven. Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.lifefullnesscoaching.nl

 

Vanuit Mindful Run Nederland is, in afstemming met het RIVM, een aanbod gemaakt voor de periode dat we vanwege Corona de reguliere Mindful Run/ Walk activiteiten niet kunnen aanbieden. Je kunt kiezen voor de volgende twee opties:

 

o   1-op-1 Mindful Walk cursus waarbij we samen op pad gaan. De 4 trainingssessies duren 45 – 60 minuten per keer en kunnen per keer in overleg worden ingepland qua dag, tijd en locatie.

 

o   4-weekse Mindful walk cursus online: beter worden in je eigen omgeving met mijn betrokken begeleiding op afstand. We starten in de ochtend met een online voorbespreking (+/- 30 min), je ontvangt een huiswerkmail met 5-7 trainingsoefeningen en gaat gedurende de dag hier in je eigen omgeving zelf mee aan de slag. De locatie en duur van je wandeling bepaal je zelf. Vervolgens hebben we s’ avonds een online nabespreking (+/- 30 min.). We plannen de besprekingen naar wens en mogelijkheden in.

  

De kosten voor beide varianten zijn €145 voor vier weken. Dit is inclusief intake, online begeleiding, en samenvattingen van de lessen.

 

Uiteraard kan de individuele wandelcoaching ook doorgaan, met in achtneming van de 1,5 meter afstand.

 

Neem per e-mail of via WhatsApp contact met mij op als je:

> wel wilt deelnemen maar niet kunt op onderstaande cursusdata?

> liever individueel begeleid wordt

> je op zoek bent naar een leuke, energie gevende activiteit met je team / organisatie

> nog onbeantwoorde vragen hebt.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

 

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.