Mindfulness in Overbetuwe

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus Overbetuwe - Sabine Jansen

Hoi, leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Sabine Jansen van Lifefullness coaching. In de gemeente Overbetuwe geef ik als Mindful Walk ® instructeur de 4 en 5 weekse Mindful Walk cursussen (online en live). Tijdens de trainingen ervaar je hoe looptechniek, ademhaling, Mindfulness en loslaten samengaan met de nieuwste inzichten uit de leefstijl geneeskunde.

Resultaat: 'Makkelijker lopen, lekkerder in je vel, minder stress en meer energie’

 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Wil je meer weten over Mindful Walk Overbetuwe bekijk dan mijn website of download mijn gratis e-book.

 

Naast Mindful Walk® instructeur ben ik gecertificeerd wandelcoach en Master OERsterk coach bij mijn bedrijf Lifefullness Coaching. Ik ben gespecialiseerd in het aanbieden van moderne leefstijlcoaching in de buitenlucht aan groepen en individuen. Om je gezondheid te beschermen en te versterken voor een kwalitatief beter leven. Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website: www.lifefullnesscoaching.nl

 

Inschrijven voor een cursus kan via het contactformulier hieronder of direct via mijn website.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.