Mindful Walk cursus Overbetuwe

Hoi, leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Sabine Jansen van Lifefullness coaching. In de gemeente Overbetuwe geef ik als Mindful Walk ® instructeur de 4 en 5 weekse Mindful Walk cursussen (online en life). Tijdens de trainingen ervaar je hoe goed lopen en Mindfulness samengaan.

Resultaat: ‘'Makkelijker lopen, plezier, minder stress en meer energie’

Wil je meer weten over Mindful Walk Overbetuwe bekijk dan mijn website of download mijn gratis e-book.

 

Naast Mindful Walk® instructeur ben ik gecertificeerd wandelcoach en OERsterk coach. Gespecialiseerd in het aanbieden van moderne leefstijlcoaching in de buitenlucht aan groepen en individuen. Om je gezondheid te beschermen en te versterken voor een kwalitatief beter leven. Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.lifefullnesscoaching.nl

 

Vanuit Mindful Run Nederland is, in afstemming met het RIVM, een aanbod gemaakt voor de periode dat we vanwege Corona de reguliere Mindful Run/ Walk activiteiten niet kunnen aanbieden. Je kunt kiezen voor de volgende twee opties:

 

o   1-op-1 Mindful Walk cursus waarbij we samen op pad gaan. De 4 trainingssessies duren 45 – 60 minuten per keer en kunnen per keer in overleg worden ingepland qua dag, tijd en locatie.

 

o   4- weekse Mindful Walk Cursus Online: beter worden in je eigen omgeving al dan niet met mijn betrokken begeleiding op afstand. Een compleet nieuw ontwikkelde cursus gebaseerd op de Mindful Run methode en de laatste inzichten uit de leefstijl geneeskunde. Je kunt kiezen uit 2 cursus varianten: 100% online of de intens versie, waarbij ik je op afstand begeleid. Ook ontvang je ondersteunende extra’s voor optimaal plezier en succes. Voor meer informatie en/ of aanmelding voor deze bijzondere Mindful Walk Online cursussen klik hier

  

Uiteraard kan de individuele wandelcoaching ook doorgaan, met in achtneming van de 1,5 meter afstand.

 

Neem per e-mail of via WhatsApp contact met mij op als je:

> wel wilt deelnemen maar niet kunt op onderstaande cursusdata?

> liever individueel begeleid wordt

> je op zoek bent naar een leuke, energie gevende activiteit met je team / organisatie

> nog onbeantwoorde vragen hebt.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus dan kan dat via het contactformulier hieronder of direct via mijn website 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.