Mindfulness in Oudewater

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus Oudewater - Nicole Schouten

Mindful Run Oudewater met Nicole Schouten

Leuk dat je HIER - NU - BENT!

 

Ik ben Nicole Schouten en Mindful Run® instructeur in de gemeente Oudewater. Naast Mindful Run® instructeur ben ik Leefstijl- en Vitaliteitscoach bij Gewoon Nicole en run ik Bed & Breakfast De Ruige Weide.

 

Ik ontvang jou op een fijne, rustige plek in de polder van Oudewater. Hier kun je even ontsnappen aan de hectiek van de dag. Je gaat weer meer voelen wat dingen met jou doen. Naar mate de cursus vordert kom je steeds meer uit je hoofd, in je hart. Plezier maken staat voorop!

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.gewoonnicole.nl of naar mijn facebookpagina Gewoon Nicole. Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@gewoonnicole.nl of via mobiel: 06-20546554.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p met koffie en thee na afloop.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.