Mindful Walk cursus Oud-Beijerland / Hoekschewaard

Hoera, er is nu ook Mindful Walk in Oud-Beijerland / Hoekschewaard.

 

Mijn naam is Jacolien de Koning. Naast Mindful Run® instructeur ben ik Vitaliteitscoach. Ik werk met de Vitaliteitscirkel met daarin de volgende aspecten: fysiek, psychisch, spiritueel, sociaal, materieel en werk gerelateerd. In het midden staat: ‘leven wie je bent’/zelfkennis, waarbij Human Design een krachtig systeem is.

Mindful Walk is een bijzonder fijne en effectieve aanvulling. Het helpt om in beweging te komen, bewuster te ademen en de aandacht te richten, wat minder stress geeft en meer energie en ontspanning oplevert. Bovendien brengt het vertoeven in de natuur natuurlijk ook tal van voordelen met zich mee.

 Je bent van harte welkom om mee te doen, geschikt voor elke leeftijd, man/vrouw, geen/wel conditie.  De cursus is  5 x 1,5 uur en kost € 95; een groep bestaat uit max. 8 personen; na elke training ontvang je een mail met een samenvatting. Wil je het liever individueel doen, dan gaan we samen 4 x 45 minuten op stap, kosten € 145. Ook zakelijk zijn er tal van mogelijkheden op maat, zoals Mindful Lunch Walk een clinic of cursus.

 

Als je meer informatie wilt of vragen hebt, mail of bel me gerust! info@jacoliendekoning.nl / 06 12023005.

Zie ook: 

- JAC Training & Coaching: www.jacoliendekoning.nl

- Facebook: https://www.facebook.com/JACTrainingCoaching

- LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jacolien-de-koning-a54648a/

 

Ik wil graag deelnemen:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.