Mindfulness in Meppel en Staphorst

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Meppel en Staphorst - Annekie

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Mijn naam is Annekie Kiers. Ik ben Mindful Walk en Mindful Run® instructeur in de gemeentes Meppel/Staphorst. Ik geef de Mindful Walk- en de Mindful Run cursus. 

 

Naast Mindful Walk- en Run® instructeur ben ik Integraal Vitaliteits- en Leefstijlcoach, met een praktijk in Meppel: LEV&Healthy, waar ik mensen begeleid naar meer balans in hun leven. Mindful Walk- en Run, zijn daarin prachtig toe te passen.

 

 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.just-healthy.nl of naar mijn Facebookpagina Just Healthy en/of de pagina Mindful Run/Walk - Just Healthy Meppel/Staphorst.

Je kunt contact met mij opnemen via: info@just-healthy.nl,  06-22342370, of een privé-bericht via één van de hierboven genoemde pagina’s.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.