Mindfulness in Zoetermeer

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk/Run cursus Zoetermeer - Ilse Korving

Mindful Run Zoetermeer met Ilse Korving

Hi, wat leuk dat je mij gevonden hebt, welkom!

 

Ik ben Ilse Korving, gediplomeerd Wandeltrainer 3 (KWBN) en geef de PowerWalk en Mindful Walk/Run cursussen in Zoetermeer. 

 

Mensen in beweging brengen is mijn drive. Eind 2020 is de start geweest van mijn eigen onderneming “Buiten Bewust Bewegen met ilse”. Een onderneming die diverse activiteiten aanbiedt in de mooiste sportschool, de buitenlucht! 

Het buiten zijn in de vorm van wandelen/rennen is iets wat ik het liefst doe. Het geeft mij rust, inspiratie, energie en brengt mij weer in balans. Mijn doel is dan ook om steeds meer mensen te bereiken en met nog meer mensen in beweging te komen. 

 

De Mindful Walk/Run cursus is een combinatie van Mindfulness (het bewust bezig zijn in dit moment), ademhalings- & wandeltechnieken en Yoga. (niet zweverig!) Door al deze facetten zal je merken dat je meer in het “hier en nu’ komt en leer je jouw hoofd leeg te maken en te genieten van het NU moment. Tevens wordt er in de cursus niet vergeten om de juiste wandeltechniek uit te leggen en is het onderdeel plezier van zeer groot belang. Kortom een super leuk concept waar ik 100% in geloof en welk ik heel graag met jou wil delen.

 

De Mindful Walk/Run cursus bestaat uit 5 lessen met vaste deelnemers welke ongeveer 1,5 uur per week zullen duren. Hier betaal je slechts € 129,- voor p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Mocht je dit lezen en denk je dit is de cursus welke echt bij mij past. Vul dan gelijk zonder twijfel het onderstaande formulier in dan krijg je van mij een ontvangst bevestiging van jouw deelname aan de cursus.

 

Na het ontvangst formulier ben jij verzekerd van deelname aan de cursus. Wil je eerst wat meer weten over de inhoud weten? Dat kan natuurlijk ook! Kijk dan eens op mijn site www.buitenbewustbewegen.nl. Hier tref je al mijn activiteiten aan .Heb je na het lezen hiervan alsnog vragen? Mij bellen kan natuurlijk ook!

06 55696508.

 

Ik hoop snel met je kennis te mogen maken, liefs Ilse