Mindfulness in Zaandam

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Zaandam - Ellen Stoevelaar

Mindful Run Zaandam met Ellen Stoevelaar

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Ellen Stoevelaar en Mindful Run® instructeur in de gemeente Zaanstad eo. Ik geef de Mindful Run en de Mindful Walk cursus. 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik werkzaam bij de Politie Amsterdam en ben ik eigenaar van Bureau Offline. Ik weet als geen ander hoe lastig het soms is om je energie in balans te houden. Tot twee jaar geleden was ik aan hardlopen verslaafd, maar daarna heeft wandelen mijn hart gestolen. Ik help jou graag om in beweging te komen en te blijven, op jouw manier, want alleen dan houd je het vol!

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn instagram of naar mijn Facebookpagina

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: bureauoffline@outlook.com of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-46033084.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Voor bedrijven kan ik meerdere trainingen aanbieden. Hiervoor kan een offerte op maat aangevraagd worden.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.