Mindfulness in Veessen

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus Veessen - Katja le Clercq

Mindful Run Veessen met Katja le Clercq

Mijn naam is Katja le Clercq en ik ben Mindful Run® instructeur in Veessen, omgeving Heerde. 

Ik geef de Mindful Run en de Mindful Walk cursus. 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik Relax Coach bij mijn bedrijf ACT Approach. Sinds 2007 bied ik (wandel)coaching-trajecten op het gebied van Stress en Veerkracht. Ik help mensen met praktische tools en technieken koersen op harmonie, balans en ritme zodat zij hun beste leven kunnen leven, ongeacht de omstandigheden.  

 

In de cursus komen alle elementen samen die ik toepas om de principes harmonie, balans en ritme te kunnen beheersen.

 

We werken op een speelse manier met Aandacht, Ademhaling en Beweging. Het gaat over met de stroom meebewegen, het streven naar een evenwicht tussen energie die binnenkomt en energie die er uitgaat en ritme: gezonde afwisseling van activiteit en herstel. 

 

Wil je meer weten over wat ik doe, dan verwijs ik je graag naar mijn website www.act-approach.nl, mijn Instagram of FB. 

 

Je kunt natuurlijk contact met mij opnemen via e-mail: katja@act-approach.nl of mij bellen/appen op mijn mobiele nummer: 06-28 90 2558. 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

 

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.