Mindful Run cursus Utrecht - Lucie de Weert

Wat leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Mindful Run® instructeur in de gemeente Utrecht. 

 

Wil jij ook minder stress ervaren en je energieker voelen? Leven met aandacht en bewegen met aandacht helpt je daarbij! In de 5-weekse cursus neem ik je mee op reis. Je gaat je bewust worden van je ademhaling, leren luisteren naar je lichaam en je hoofd leegmaken. Daardoor leer je meer genieten in het hier en nu. 

 

Of je nou start met hardlopen of al gevorderd bent maakt niet uit, iedereen is welkom! Als je met mij meeloopt ga je lopen vanuit bewustzijn voor je lichaam, ontspannen en met plezier! 

 

Ik geef de Mindful Run cursus in groepen en individueel. 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik Runningtherapeut, hardlooptrainer Bewust Hardlopen, stress- en burnout coach en trainer Duurzame inzetbaarheid. 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.beweegenbloei.nl of naar mijn Facebookpagina: Beweeg & Bloei | Facebook 

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: lucie@beweegenbloei.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-26532522

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Ook voor bedrijven bied ik Mindful Run en clinics aan. Neem voor de bedrijfstarieven even contact met me op. 

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.