Mindfulness in Schiedam

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus Schiedam - Marian van der Drift

Mindful Run Schiedam met Marian van der Drift

Mijn naam is Marian van der Drift en ik ben Mindful Run® instructeur in Schiedam en Vlaardingen. Ik geef de Mindful Walk cursus. 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik fysiotherapeut in Schiedam. In de Mindful Walk cursus komen alle elementen samen die helpen om positief gezond te worden en blijven, meer energie te krijgen en in het nu te genieten. Wandelen in combinatie met mindfulness, ademhalingsoefeningen en een heleboel plezier. Een concept waar ik 100% in geloof en dat ik heel graag deel met jou.

 

Op mijn Facebook pagina vind je meer info over de Mindful Walk cursus.

 

Je kunt ook contact met mij opnemen via e-mail: fysio.marian@gmail.com.

 

Bedrijven kunnen voor de Mindful Walk cursus en workshops een offerte op maat aanvragen.

Heb je zelf een groepje met bijvoorbeeld vriendinnen (minimaal 4) en wil je graag samen met elkaar een cursus van vijf bijeenkomsten van 1,5 uur doen: dat kan ook! Je kunt dit aangeven op onderstaand contactformulier. Data en tijden zijn dan in onderling overleg.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

 

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.