Mindfulness in Oosterhout

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Oosterhout - Lindsey van Uden

The best project you'll ever work on is YOU!

 

Mindful Run Oosterhout met Lindsey van Uden

Hi, ik daag je graag uit om mee het bos in te gaan.  

 

Ik ben Lindsey van Uden, Mindful Run instructeur en holistische leefstijlcoach in het mooie Brabantse Oosterhout en omgeving.  

 

Als je mij vraagt waar ik echt blij van word, dan is mijn antwoord zonder twijfel: erop uittrekken in de natuur. Mijn passie voor sport (in het bijzonder hardlopen), bewegen, de natuur, gezondheid en plezier maken deel ik graag met jou.

Ik geef de Mindful Run (en Walk) cursus zowel voor groepen als individueel. Samen hardlopen of wandelen in jouw tempo. Een unieke combinatie van  ademhalings-, loop- en mindfulness technieken waardoor jij je beter gaat voelen.

 

Na een training van anderhalf uur is je hoofd helemaal leeg en je voelt je opgeladen. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Buiten worden we fitter, sterker en vrolijker.  

 

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken. Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via email: focus@lindseyvanuden.nl of mij bellen of appen 06-82296815. 

Wil je meer over mij lezen kijk dan op mijn Facebookpagina.

 

Naast Mindful Run instructeur ben ik gecertificeerd leefstijlcoach en GBN gewichtsconsulent (specialisatie sport en voeding). Ik bied begeleiding aan op het gebied van gezondheid en positieve levensstijl.  

Je leefstijl is de manier waarop je leeft. Je mindset, wat je eet, hoe je beweegt en ontspant. Ik begeleid je graag om uit te zoeken welke stappen je zou kunnen zetten om dichter bij jouw (sport)doelen te komen. Daar waar je je aandacht op richt dat groeit. Focus op wat je wél wilt, op wat jou blij maakt, op wat jij wilt bereiken. 

 

De Mindful Run en Walk cursus cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p. 

Wil je een eigen groep vormen, dan kan dit vanaf 5 deelnemers.  

Een individuele- of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op tarievenpagina.  

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.