Mindfulness in Lichtenvoorde

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Lichtenvoorde - Petra Domhof

Leuk dat je mijn pagina bezoekt, welkom!

 

Ik ben Petra en Mindful Run® instructeur in Lichtenvoorde e.o. Ik geef de Mindful Run en de Mindful Walk cursus.

 

Naast Mindful Run® instructeur werk ik in de kinderopvang, met focus op  gezonde kinderopvang. Ik ben een hardloper, loop graag trails, beoefen taichi en start de dag buiten met een koude douche.

 

In de Mindful Walk (of Run) cursus komen alle elementen samen die ik zelf al jaren inzet om minder stress en meer energie te ervaren. Buiten, bewegen en ademhalen. Bewust leven in het hier en nu. 

 

Mijn opa leek het van nature te hebben: ‘ut kump zoals ut kump’. Vroeger leek dat zoveel eenvoudiger. Nu denderen we door, laten teveel informatie binnenstromen via apps, podcasts en social media en doen veel snel. Buiten wandelen of hardlopen in combinatie met mindfulness en ademhalingsoefeningen werkt enorm ontspannend. Spelenderwijs terug naar de basis. Een concept waar ik 100% in geloof en dat ik graag deel met je.

 

Voor vragen kan je altijd contact met mij opnemen via e-mail: petradomhof@gmail.com of mij bellen/appen op mijn mobiele nummer: 06-52878491.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan bieden we je de mogelijkheid om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je

€ 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug.

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

 

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.