Mindfulness in Havelte

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus Havelte - Aletta Hof

 

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Aletta Hof,  Mindful Walk® & Mindful Run® instructeur in de gemeente de Wolden & Westerveld. 

 

Ik geef de Mindful Walk- en de Mindful Run cursus.

Naast Mindful Run® instructeur ben ik Leefstijl & Vitaliteitscoach. Binnen leefstijl heb je verschillende belangrijke elementen, de belangrijkste zijn gezonde voeding, beweging (het liefst in de buitenlucht), slaap, stress/ontspanning, bewustwording. De mindful walk & run past hier heel mooi bij, naast bewustwording leer je goed ademen en ben je heerlijk buiten in beweging. 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.alettaleefstijlenvoeding.nl of naar mijn Facebookpagina www.facebook.com/alettaleefstijlenvoeding of mijn Instagram pagina www.instagram.com/alettaleefstijlenvoeding.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@alettaleefstijlenvoeding.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-51695432.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Naast deze cursussen zullen er regelmatig themawandelingen plaatsvinden.

Een themawandeling duurt ongeveer 1,5 uur en kost 15 euro p.p.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus, themawandeling of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.

 

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.

 

Alle cursussen starten vanaf Havelte of Ruinerwold.

 

De start van de thema wandelingen zal wisselen.