Mindful Walk cursus Haaksbergen - Anneke Rohof

Mindful Run Haaksbergen met Anneke Rohof

Hi, wat leuk dat je mijn pagina bezoekt, welkom!

Ik ben Anneke en Mindful Run® instructeur in Haaksbergen, Hengelo, Enschede e.o. Ik geef de Mindful Walk cursus.

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik energetisch behandelaar in mijn eigen praktijk. Hier bied ik energie-behandelingen aan, om mensen minder stress en meer energie te geven en minder in hun drukke hoofd te zijn.

 

In de Mindful Walk cursus komen alle elementen samen die ik zelf al jaren inzet, op een laagdrempelige leuke manier, om minder stress en meer energie te ervaren. Bewust te leven in het hier en nu.

 

Wandelen in combinatie met mindfulness(bewustwording), ademhalingsoefeningen en een heleboel plezier. Spelenderwijs terug naar de basis. Een concept waar ik 100% in geloof en dat ik heel graag deel met jou.

  

Een Mindful Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug.  

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.    

 

Meer algemene informatie over de cursussen? Klik hier

 

Wil je meer over mijn activiteiten lezen dan verwijs ik je graag naar mijn Facebookpagina

  

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: annekerohof@gmail.com of mij appen op mijn mobiele nummer: 06-205 61 666.

 

Ik hoop je te zien of te horen,

 

Anneke