Mindful Run Groningen - Marije Klungel

Mindful Run Groningen met Rebecca Schipper

Hoi, ik ben Marije!

 

Ik ben naast Lifestyle en Mindset coach, Mindful Walk en Run instructeur, powerwalking trainer en wandelcoach in Groningen en omstreken.

 

In mijn bedrijf MiND&FiT Lifestyle & Mindset coaching begeleid ik mensen om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen door emotionele, fysieke en mentale blokkades te doorbreken middels effectieve, kortdurende en diepgaande coaching.

 

 

 

Als kind was ik altijd best verlegen. Ik durfde nooit iets te zeggen. Zeker niet in een grote groep, was onzeker en vond mezelf nooit goed genoeg. Ik was altijd bang dat iemand mij niet goed, leuk of grappig genoeg vond en dacht altijd als er iemand fluisterde dat ze het over mij hadden.  

 

Na een opleiding tot NLP practitioner heb ik een goed beeld gekregen wie ik zelf ben, heb ik geleerd hoe ik denk en hoe ik de dingen doe die ik doe. Bovenal heb ik geleerd om stevig in mijn schoenen te staan en om scherp en helder naar “zaken” te leren kijken zodat ik kan kiezen hoe ik op situaties reageer en hoe ik met emoties om kan gaan zodat je niet door emoties wordt “overvallen” en om meer voor mezelf op te komen zodat ik me geen beperkingen meer liet opleggen door een ander. In de opleiding zat ook een stukje hypnose. Ondanks dat ik hier in eerste instantie best sceptisch over was, was mijn interesse voor hypnose toen wel gewekt.

 

Ik voelde me na de opleiding tot NLP practitioner al een stuk vrijer, meer ontspannen en energieker. Toch heb ik na deze een tijdje niets aan opleidingen gedaan. Tot na de geboorte van mijn derde dochter in 2016. De geboorte verliep totaal anders dan voorzien en is met heel veel geluk, adequaat handelen van de ambulancebroeders en het Martini Ziekenhuis gelukkig op het nippertje goed afgelopen.

 

Voor mij ook de reden om eens bewust stil te staan bij mijn leven, hoe en wat ik verder wilde en hoe ik mij dan verder wilde ontwikkelen. Met tot gevolg dat ik ben begonnen met de Integral Emovement Therapy opleiding. Daar ontmoette ik iemand die hypnose deed en werd het vlammetje weer aangewakkerd.

 

Ondertussen ben ik Internationaal erkend NLP trainer,  Tranceformationeel Hypnotherapeut, gecertificeerd in het uitvoeren van het Jeffrey Stephens protocol, therapeut virtuele maagband, OldPain2Go® en OldFat2Go® practitioner en kinderhypnotherapeut. Daarnaast ben ik Fitstap coach waarbij mental coaching, voedingsadvies en ‘cognitieve fitness’ centraal staat. Ook ben ik opgeleid tot powerwalking trainer en geef daarin sinds 2018 trainingen.

 

Verder heb ik in 2019 de wandelcoaching, Mindful Run 4 kids en Mindful Walk/Run opleiding afgerond bij Mindful Run Nederland. En omdat ik hier echt heb ervaren hoe belangrijk een natuurlijke ademhaling is heb ik de opleiding tot Buteyko therapeut en diverse andere adem opleidingen gedaan.

 

Kortom een mooi scala aan opleidingen om met de beste elementen daarvan een super toffe opleiding samen te stellen die ik onder de vlag van Mindful Run ® Nederland aanbied.

 

Dit is mijn Mindful Walk/Run aanbod:

 

5-weekse Mindful Walk/Run cursus:

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina of vraag naar de mogelijkheden.    

 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website mindenfit.nl. Je kunt contact met mij opnemen via e-mail: info@mindenfit.nl en mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-29432591.