Mindful Walk Groningen - Linda van Oosten

Mindful Run Groningen met Rebecca Schipper

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Linda van Oosten en Mindful Run® instructeur in Groningen en omstreken. Ik geef de Mindful Walk - en de Mindful Cycling cursus. 

 

Naast Mindful Walk en Mindful Cycling instructeur ben ik tevens Wandelcoach. In de Mindful Walk en Cycling cursussen komen alle elementen samen die ik zelf al jaren inzet om meer energie te ervaren en mijn conditie te verbeteren. Bewust leven in het hier en nu. Door te wandelen of fietsen in combinatie met mindfulness, ademhalingsoefeningen en een heleboel plezier. Spelenderwijs gaan we terug naar de basis.

 

De MFR methode is de methode waar ik 100% in geloof en heel graag deel met mijn cursisten.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.lindavanoosten.nl of naar mijn Instagrampagina.

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@lindavanoosten.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-48185623.

 

Bedrijven kunnen voor de Mindful (Lunch) Walk en workshops een offerte op maat aanvragen. 

 

Een cursus bestaat uit 3 (2 uur) of 5 bijeenkomsten (1,5 uur) en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

 

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.