Mindful Run® Etten-Leur - Mirjam van de Water

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Mirjam van de Water en Mindful Run® instructeur in de gemeente Etten-Leur.

 

Ik geef de Mindful Walk cursus.

 

Naast Mindful Run ® instructeur ben ik ook Holistisch Leefstijl Coach. Zelf heb ik vele jaren geworsteld met chronische klachten als gevolg van een ongeluk en later ook een burn-out. Door het veranderen van mijn leefstijl op het gebied van voeding, beweging en ontspanning, en vooral door te leren luisteren naar de signalen van mijn lichaam, heb ik deze klachten overwonnen. Het is daarom mijn missie om ook anderen te helpen om grip te krijgen op hun leefstijl.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.gripopjeleefstijl.nl of naar mijn Facebookpagina Gripopjeleefstijl.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via-email: mirjam@gripopjeleefstijl.nl of door een berichtje te sturen of te bellen op mijn mobiele nummer: 06-28883089.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug.  

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.    

 

Wil je inschrijven voor een cursus of heb je een vraag, dan kan dat via het contactformulier hieronder.

Meer inhoudelijke informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.