Mindfulness in Eelde

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus Eelde - Anoesjka Munning

Mindful Run Eelde met Anoesjka Munning

Leuk dat je mijn pagina bezoekt.

 

Ik ben Anoesjka Munning en gecertificeerd Mindful Run@  instructeur in de gemeente Tynaarlo (Drenthe). Ik geef de Mindful Walk cursus vanuit Eelde. Naast Mindful Run@ instructeur ben ik Wandelcoach en bied ik individuele en groepswandelingen aan.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website:

www.wandeljepad.com of naar mijn Facebookpagina.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via de email:

info@wandeljepad.com of mij bellen op mijn mobiele nummer:

06 15411087.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.