Mindfulness in Deventer

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Deventer - Laura Olivier

Mindful Run Deventer met Laura Olivier

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Laura Olivier en Mindful Run® instructeur in Deventer. Ik geef de Mindful Run - en de Mindful Walk cursus en verzorg Mindful Lunch Walks voor bedrijven.

 

Naast Mindful Run® instructeur werk ik als leefstijl en vitaliteitscoach en interim HR adviseur. In 2022 ben ik mijn eigen onderneming begonnen “Olivier Coaching” en daarmee richt ik mij op mensen die zich vitaler willen voelen, lekkerder in hun vel en in balans. Bewegen en buiten zijn, zijn daarbij onmisbaar en de combinatie met yoga en mindfulness is heel fijn.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.oliviercoaching.nl

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: laura@oliviercoaching.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-22171160.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Bedrijven kunnen voor workshops of Mindful Walks contact met mij opnemen, meer informatie hierover staat op mijn website www.oliviercoaching.nl.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.