Mindfulness in Deurne

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus - Bas van Goch

Hoi. Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Bas van Goch en Mindful Run® instructeur. In en rondom de gemeente Deurne geef ik de Mindful Run cursus.

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik mindfulness trainer en geef ik trainingen en workshops in mindfulness en bewustwording aan particulieren en binnen bedrijven.

 

Zelf ben ik een actief sporter. In Mindful Run heb ik een methode gevonden die mijn passie voor mindfulness en bewustwording samen brengt met actief en met plezier bezig zijn in de natuur.

 

De combinatie van mindfulness en ademhaling heeft er voor mij voor gezorgd dat ik meer bewust ben gaan sporten en ik meer geniet van de ervaring in het moment. 

 

Dit deel ik graag ook met jou! Samen op weg naar meer energie en minder stress.

 

Wil je meer over mij en mijn activiteiten weten, dan verwijs ik je graag naar mijn website of Instagram. Je mag natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar info@basvangoch.com of appen/bellen op nummer 06-41223492.

 

Wanneer je geinteresseerd bent in mijn aanbod voor bedrijven, dan vind je op mijn website meer informatie op de pagina voor organisaties. Voor incompany Mindful Run trainingen en workshops, eventueel in combinatie met andere activiteiten, stel ik graag in overleg een passende offerte op. Neem hiervoor vooral contact met mij op.

 

Een cursus voor particulieren bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

 

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.