Mindful Walk Den Bosch - Ingrid Witlox

Op eigen tempo wandelen in de mooie natuur, terwijl je de vele voordelen van mindfulness en een juiste ademhaling ervaart. Dag druk en stress, hallo hier en nu!

 

Met Mindful Walk leer je volop aanwezig te zijn in het moment en hoe je er echt bewust van kunt genieten. Zet je zintuigen en een juiste (neus)ademhaling in om optimaal te profiteren van de vele gezondheidsvoordelen die deze vorm van bewegen heeft. Het is zoveel meer dan alleen wandelen. Het is een geweldig bewustwordingsproces waarbij je niet alleen fysiek in beweging komt, maar ook mentaal! Je komt in een flow.

Wil je beter leren luisteren naar je lichaam?

 

Wil je meer in het ‘hier en nu’ leven, je hoofd leegmaken en meer van het moment en de kleine dingen genieten? Dan is Mindful Walk echt iets voor jou!

 

Mindful Walk aanbod Den Bosch – Ingrid Witlox

Hi, welkom op mijn pagina! Ik ben Ingrid en Mindful Run® instructeur in omgeving Den Bosch. Ik geef de Mindful Walk cursus.

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik Slowfluencer en Leefstijlcoach. Met mijn zelfontwikkelings- en inspiratieplatform School of Slow wil ik de drukke, moderne vrouw inspireren om uit de ratrace te stappen en een slow leefstijl voor zichzelf te creëren. Waarin lekker veel energie, aandacht en plezier overblijft voor alles wat er uiteindelijk écht toe doet in het leven.  

 

Mindful Walk is voor mij een perfecte combi van essentiële slow habits. Zo combineert het bewegen met natuur, buitenlucht, mindfulness, yoga en ademhalingstechnieken. 

 

Ik geef de 5-weekse Mindful Walk cursus zowel in groepsverband als 1-op-1 aan zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast bied ik speciaal voor bedrijven de Mindful (Lunch) Walk aan (workshop van 1,5 uur) en organiseer ik verschillende zogenaamde Walk Specials. Dit is meestal een Mindful Walk van 1,5 uur gecombineerd met een toffe creatieve workshop, zoals fotografie of vision boarding. 

 

Volg me zeker ook op Instagram voor een goed beeld van wie ik ben, wat ik allemaal doe en voor je kan betekenen. Heb je vragen voor me? Mail me gerust via info@schoolofslow.nl of bel/app me op 06-23841251.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

 

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Wil je je direct inschrijven voor een cursus dan kan dat ook via onderstaand contactformulier. 

 

Bedrijven kunnen voor de Mindful Walk cursus en workshops een offerte op maat aanvragen.

 

Het gehele Mindful Walk aanbod van School of Slow vind je hier.