Mindfulness in Amsterdam

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus Amsterdam - Leonie Verkleij

Mindful Run Amsterdam Noord met Anke Wijnja

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Welkom!

 

Ik ben Leonie Verkleij en Mindful Run® instructeur in Amsterdam-Noord. Ik geef de Mindful Run cursus. 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik leefstijlcoach, gewichtsconsulent, plantaardig voedingsdeskundige, personal trainer en hardlooptrainer. Ik bied coachingstrajecten op maat aan voor bedrijven en particulieren. Mensen helpen om mindful hard te lopen en te begeleiden naar een (meer) plantaardig voedingspatroon vind ik het allerleukste om te doen. Dit heeft mij ontzettend veel gebracht en deel ik nu na de nodige opleidingen graag met anderen!

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website of naar mijn Facebookpagina of Instagrampagina.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@veranders.me of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-33960407. 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.