Mindfulness in Alkmaar e.o.

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus - Patricia Hoekstra

Mindful Run/Walk Bergen en Schoorl met Patricia Hoekstra

“Going to the woods, is going home.”  John Muir.

Hunker jij ook naar de natuur? Ben je nieuwsgierig naar wat bewust wandelen of hardlopen in de natuur met je doet? Ben je op zoek naar het gevoel van ‘ALIVE’ zijn? Of wens je ontspanning in je drukke, hectische leven? En … en … en ... kan natuurlijk ook.

 

In de 5-weekse Mindful Walk en Mindful Run cursus van VislaVie neem ik je mee in het hervinden van de balans tussen actie en ontspanning.

Je ontdekt je hoe anders ademen je ticket is naar een ontspannen gevoel, ervaar je de voordelen van Mindful (hard)lopen en leer je over de positieve effecten van de natuur.

 

De cursussen vinden plaats in Alkmaar of in Bergen, Heiloo en Schoorl.   

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Voor bedrijven faciliteer ik de workshop Mindful (lunch)Walk of een cursus Mindful Walk op maat. Neem contact met mij op voor meer informatie. 

 

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.

 

Heb je een coachvraag op het vlak van (werk)stress, ontspanning, balans werk / privé of persoonlijke ontwikkeling? Dan is Mindful Wandelcoaching mogelijk iets voor jou.  

 

Wil je meer over mij weten kijk dan op: www.vislavie.nl.

 

Je kunt ook altijd vrijblijvend contact met mij opnemen:

E-mail: patricia@vislavie.nl 

Mobiel: 06-19602616.