Mindful Run Leiden-Oegstgeest-Teylingen-Voorschoten

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! 

 

Ik ben Frank van den Berg en Mindful Run® instructeur in de gemeente Leiden, Oegstgeest, Voorschoten en Teylingen. Tevens ben ik wandelcoach.

 

Regelmatig organiseer ik de 5-weekse cursus Mindful Run en Mindful Walk. Ook geef ik Mindful trailRun clinics.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.beweegmetmij.nl of naar mijn facebookpagina https://www.facebook.com/BERGrunning/

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@beweegmetmij.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-12826688.

 

Een 5-weekse cursus in groepsverband bestaat uit vijf bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,- (voor de gehele cursus). 

Een individuele cursus volgen is ook een mogelijkheid. Net als het volgen van een kennismakingsclinic, de clinic duurt ongeveer 5 kwartier voor € 15,00 p.p en is een super leuke mogelijkheid om er achter te komen of Mindful Run/Walk iets voor jou is.

 

Wandelcoaching 1-op-1

Als wandelcoach werk ik volgens de effectieve Mindful Run-methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht. Stap voor stap werken we aan je fysieke, mentale en emotionele herstel en daarna bouw je je eigen kracht op. Een coachingstraject bestaat uit 5 sessies van 2 uur plus 1 terugkomsessie na 2 maanden. Voorafgaand aan het coachingstraject vindt een kennismakingsgesprek plaats. Dit gesprek is altijd gratis. Klik op deze link voor meer informatie over wandelcoaching.

 

Bedrijven kunnen voor workshops en Mindful LunchWalks een offerte op maat krijgen.Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.