Mindfulness in Leiden

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run Leiden-Oegstgeest-Teylingen-Voorschoten

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! 

 

Ik ben Frank van den Berg en Mindful Run® instructeur in de gemeente Leiden, Oegstgeest, Voorschoten en Teylingen. Tevens ben ik wandelcoach.

 

Regelmatig organiseer ik de 5-weekse cursus Mindful Run en Mindful Walk. Ook geef ik Mindful trailRun clinics.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.beweegmetmij.nl 

 

Neem ook eens een kijkje op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/BERGrunning/

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@beweegmetmij.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-12826688.

 

Mindful Run cursus:

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Bedrijven kunnen voor workshops en Mindful LunchWalks een offerte op maat krijgen.

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

 

Wandelcoaching 1-op-1

Als wandelcoach werk ik volgens de effectieve Mindful Run-methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht. Stap voor stap werken we aan je fysieke, mentale en emotionele herstel en daarna bouw je je eigen kracht op. Een coachingstraject bestaat uit 5 sessies van 2 uur plus 1 terugkomsessie na 2 maanden. Voorafgaand aan het coachingstraject vindt een kennismakingsgesprek plaats. Dit gesprek is altijd gratis.

Klik op deze link voor meer informatie over Wandelcoaching.